Jump to content
  • entries
    44
  • comments
    107
  • views
    4606

MVP Award 2009 – System Center Configuration Manager


GSimos

1273 views

 Share

MVPLogoΤην 1η Ιουλίου 2009 δέχτηκα ένα αναπάντεχο και εξαιρετικά ευχάριστο μήνυμα από τη Microsoft και συγκεκριμένα από το [email protected] , στο μήνυμα μου ανακοινώνανε ότι:

Dear George Simos,
Congratulations! We are pleased to present you with the 2009 Microsoft® MVP Award! This award is given to exceptional technical community leaders who actively share their high quality, real world expertise with others.

Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά ζόρικη για μένα από την άποψη του πολύ σφιχτού χρονοδιαγράμματος που είχα (και έχω), παρ’ όλα αυτά με την υποστήριξη της συζύγου μου, ο χρόνος που χρειαζόμουν για να μελετάω, προετοιμάζομαι και αφιερώνω χρόνο στα θέματα της κοινότητας μου παρασχέθηκε χωρίς καμία δυσφορία.

Η αναγνώριση της προσφοράς μου στην κοινότητα με τον τίτλο του MVP επιφέρει επιπλέον ευθύνες και δεσμεύσεις τις οποίες είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω και να ανταποκριθώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που αποφάσισαν να με προτείνουν ως υποψήφιο MVP, να ευχαριστήσω τους δικούς μας MVPs Ανδρέα Τσούχλαρη, Δημήτρη Παπίτση, Βαγγέλη Καψαλάκη, Χρήστο Σπανουγάκη (που βρισκόμαστε και στην ίδια πόλη τη Θεσσαλονίκη), καθώς και το Autoexec.gr το οποίο ήταν το εφαλτήριο για όλη αυτή την πορεία που ακολούθησα από το καλοκαίρι του 2008 έως σήμερα.

Δε θα ήθελα να μακρηγορήσω καθώς η συγκίνηση από τη βράβευση αυτή είναι μεγάλη και θα ήθελα λίγο χρόνο για να την απολαύσω και να σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου όπως θέματα που θέλω να παρουσιάσω στα μηνιαία events του autoexec.gr καθώς και νέα blog posts τα οποία λιγάκι άφησα πίσω λόγω υποχρεώσεων, αλλά επανέρχομαι οσονούπω με πολύ καυτά θέματα για τον Configuration Manager και όχι μόνο, στην ατζέντα υπάρχουν θέματα Deployment, Planning (σε συνεργασία με το Γ. Ανδρίτσο) και IT Management.

Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο συν-MVP Μιχάλη Frees76 Windows 7 Αθανασέλη και να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον κ. Κλαδάκη Νάσο της Microsoft για την πολύτιμη βοήθεια του σε διάφορα θέματα καθώς και για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως ομιλητή για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στη Β. Ελλάδα την παρουσίαση των Windows 7 του Microsoft Desktop Optimization Pack και των MED-V/APP-V από την οποία αποκόμισα απίστευτη εμπειρία και ουσιαστικά το βάπτισμα του πυρός για παρουσιάσεις σε μεγάλο κοινό.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το φίλο και καθηγητή μου Χρήστο Σπανουγάκη για όλη την υποστήριξη του στις παρουσιάσεις που έκανα στα Events και για την θετική του αντιμετώπιση στα θέματα οργάνωσης των events.

Στο autoexec.gr είμαστε μια μεγάλη παρέα (που μεγαλώνει συνέχεια) και το μόνο μας μέλημα είναι να αλληλοβοηθούμαστε σε προβλήματα/θέματα τεχνικής, νομικής ακόμη και διοικητικής φύσεως , για μένα είναι εδώ και ένα χρόνο σχεδόν ο καθημερινός μου προορισμός (μετά τις εργάσιμες ώρες) και μέσα από αυτόν έχω γνωρίσει πολλούς και αξιόλογους επαγγελματίες της πληροφορικής.

Και πάλι ευχαριστώ!

 Share

10 Comments


Recommended Comments

Στα είπα απο κοντά αλλά θα στα πω και από εδώ. Συγχαρητήρια και πάλι.Ξέρω ότι θα φανείς αντάξιος της εξαιρετικής αυτής τιμής που σου έκανε η Microsoft και θα δώσεις τον καλύτερο ευατό σου . Μπράβο και συγχαρητήρια και πάλι .

Link to comment

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε ρεμάλι πήγες και έγινες MVP....δεν ντρέπεσαι;;; LOL Πλάκα κάνω όπως καταλαβαίνετε.....Μπράβο Γιώργο και να πω ότι αν θέλουμε να κρατήσουμε αυτόν τον τίτλο θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά και αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ. Εύχομαι όσα από τα μέλη του Autoexec επιθυμούν να γινουν MVP, να το πετύχουν!!

 

Keep walking (as a team)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...