Jump to content

BlackTrack

  • entries
    93
  • comments
    279
  • views
    24322

Back to the Track 4


Blackman

1266 views

 Share

Δεν έκανα λάθος. Δεν είναι η ταινία Back to the Future. Είναι η πραγματικότητα "Back to the Track". Το είχαμε αναφέρει σε αυτό το Blog στο παρελθόν. Ένα εργαλείο που αξίζει να ασχοληθούν όσοι έχουν την όρεξη καθώς οι πληροφορίες που μπορεί κάποιος να αντλήσει είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Το Backtrack 3, όπως κάθε σωστή διανομή ή λειτουργικό σύστημα που σέβεται τον εαυτό του, κάνει τον κύκλο του, "πεθαίνει" και "ξαναζεί".

backtrack4_4.png

Το Backtrack 4 Pre-Final ήρθε και σε λίγο καιρό έρχεται και η τελική έκδοση του συστήματος. Προσωπικά δουλεύω την beta λίγο καιρό τώρα (δεν έχω δει την Pre-Final ακόμα). Τα περισσότερα εργαλεία που εμπεριέχονται έχουν αναβαθμιστεί στις τελευταίες εκδόσεις και αναμένεται το ίδιο να ισχύει και στην τελική έκδοση. Υπάρχουν κάποια θεματάκια ακόμα, όπως κάποιο debugging που πρέπει να γίνει πχ στο 0trace για να δουλέψει σωστά, αλλά η κοινότητα του Backtrack είναι εδώ για να βοηθήσει και σίγουρα η final version θα δουλεύει απροβλημάτιστα. Όσοι έχουν δουλέψει με την προηγούμενη έκδοση, να είναι έτοιμοι για καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις δοκιμές ή μετρήσεις που θα κάνουν.

01.png

Αν και η αλήθεια είναι ότι λίγοι έχουν την σωστή εικόνα του Backtrack και πολλοί το διαφημίζουν ως εργαλείο για σπάσιμο ασύρματων δικτύων, που ουσιαστικά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, λόγο ότι χρησιμοποιεί το aircrack. Ένας σωστός penetration tester ή security specialist πρέπει να το έχει από κοντά.

Κατεβάστε το

ISO (Pre-Final)

VM (beta)

BackTrack 4 - The Definitive Guide

coming soon...

backtrack4_2.png

 Share

7 Comments


Recommended Comments

εδω κ λιγες μερες περασαμε απο την beta στην prefinal, κατι σαν RC. Η μεγαλη διαφορα ειναι οτι δεν βασιζεται στο slackware αλλα στο ubuntu το οποιο ειναι τονους ευκολοτερο για το μεσο χρηστη.

 

 

ΝΚ

Link to comment

συμφωνώ μαζί σου.πρόσθεσα επίσης τον οδηγό του BT4 για όποιον θέλει να διαβάσει. Εκεί αναφέρει και το θέμα του ότι βασίζεται πλέον στο Ubuntu.

Link to comment

Ο Οδηγος ολα τα λεφτα!!!

Να προσθεσουμε ακομα οτι με 3click κανεις εγκατασταση στο δισκο.Γιατι με το 3 ηθελες αρκετο κοπο!

 

ΝΚ

Link to comment

αρκετό κόπο; έκανα εγκατάσταση στο laptop με σημειώσεις...χεχεχε.Και δεν έπαιζε και η ασύρματη κάρτα σωστά...ή κατι δεν ρύθμιζα εγώ σωστά.

Link to comment

συνεχίζοντας την αναφορά μας... Portable Distributions Μία άλλη κατηγορία και συνάμα εύκολη και βολική

Link to comment

Αρχικά να αναφέρουμε ότι το backtrack μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σαν Live CD ή να δημιουργήσετε

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...