Jump to content

Frees Point

  • entries
    58
  • comments
    129
  • views
    3612

Ήρθαν Επιτέλους!!!!!!


frees76

527 views

 Share

Σήμερα είναι η επίσημη κυκλοφορία των Windows 7 για το ευρύ κοινό. Επιστρέφω σε λίγο με περισσότερα σχόλια το απόγευμα από το σπίτι, γιατί από το γραφείο δεν γίνεται για ευνόητους λόγους.

 

Από τις 22 Οκτωβρίου βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων αλλά και σε online καταστήματα η τελική έκδοση η οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας τόσο από την ίδια την Microsoft αλλά και πολλών επαγγελματιών του χώρου παγκοσμίως. Σαν beta tester της Ελληνικής έκδοσης μπορώ να πω ότι έχει γίνει πραγματικά πολύ καλή δουλεία. Πριν ένα χρόνο περίπου που τα εγκατέστησα για πρώτη φορά είχα αγωνία και περιέργεια να δω πως είναι και μάλιστα περίμενα να αντιμετωπίσω αρκετά προβλήματα αφού ήταν ακόμα beta και σε αρχικό στάδιο. Αντιθέτως όμως έμεινα πολύ ικανοποιημένος και ανυπομονούσα να δω την RTM την οποία χρησιμοποιώ τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο Technet. Στο blog μου θα βρείτε αρκετές αναφορές για το λειτουργικό και τα νέα του χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή τα Windows 7 είναι διαθέσιμα σε πάνω από 12 γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά και άλλες. Από τις 31 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμες και οι υπόλοιπες γλώσσες.

Πολλοί θα έχουν αναρωτηθεί πως θα εγκαταστήσουν τα 7 σε netbook ή σε PC που δεν διαθέτει CD/DVD. Κατεβάζοντας από εδώ το Windows 7 USB/DVD Download Tool δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς του ISO αρχείου σε USB stick (το οποίο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4GB), αλλά και σε DVD.

Win7USB

Για περισσότερες λεπτομέριες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση του νέου λειτουργικού μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ αλλά και για όσους θέλουν κάποιο λόγο για να βάλουν τα 7 εδώ θα βρούν αρκετούς. Όσο για τις εταιρείες που φοβούνται να κάνουν το μεγάλο βήμα ας ρίξουν μια ματιά στο χάρτη με τις εταιρείες που το έχουν ήδη κάνει.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Πρόσφατα ο φίλτατος Αντώνης Χατζηπαυλής έγραψε ένα blog post που ανέφερε για το πως μπορεί να γίνει εγκατάσταση

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...