Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77076

Εκπαίδευση Windows 7 στην Μάλτα


spanougakis

654 views

 Share

Στις 26 και 27 Οκτωβρίου είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω στην Μάλτα για να πραγματοποιήσω μια εκπαίδευση σε Windows 7, σε συνεργασία με το επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο της Microsoft εκεί. Η εκπαίδευση είχε διάρκεια δύο μέρες και σκοπός της ήταν να δούμε όλες τις νέες λειτουργίες και δυνατότητες των Windows 7, ενώ το κοινό αποτελούνταν από Microsoft Partners εταιρίες της Μάλτας.

Είναι εντυπωσιακό ότι σε ένα νησί πληθυσμού 400.000 κατοίκων που είναι ταυτόχρονα και μια αυτόνομη χώρα, δεν υπάρχουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, οπότε αναγκαστικά οι ανάγκες καλύπτονται σχεδόν πάντα από ξένους εκπαιδευτές. Παρόλα αυτά το κοινό διψάει για μάθηση, οπότε αυτή η διήμερη εκπαίδευση ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα αλλά και για τους συμμετέχοντες. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις και πολύ χρόνο για τουρισμό...

maltagroup.jpg 

Όλοι οι συμμετέχονες ήταν πολύ φιλικοί, τους ευχαριστώ για την συμμετοχή τους. Πολύ ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα για να κάνω και κανένα course σε Windows Server 2008 R2 !!

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...