Jump to content
  • entries
    16
  • comments
    15
  • views
    2290

RMS SP2 Does Not Work After Provisioning.


Ioannis Alexopoulos

796 views

 Share

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Good evening Everybody.

 

There is an issue with the RMS SP2, regarding an extreme error that SQL 2005 is actually causing to the RMS. Functionality.

 

The actuall problem is as follows.

 

You want to install the RMS in a simple Server in your <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Enterprise, so you begin simple.

 

A Windows 2003 Server Standard, MS SQL 2005 , IIS 6.0, Windows Queue Management and of course RMS with SP2.

 

When you want to provision the Server, you simply follow the Instructions and fill up all the necessary information in the Web Page, in order the server to be provisioned,

 

When you finish thought, you have the error, “The Cluster Web Site was not found.”

 

The problem is well known, and the solution is to simply “kill” from add/remove programs in Control Panel, the .NET2 Support.

 

I am at your best disposal for everything you may need.

 

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Τα practices? Εντάξει...μην κοροιδευόμαστε & χωρίς παρεξήγηση για τους υπόλοιπους.

ΕΓΩ προσωπικά, έμαθα πολλά στα Labs της Ιωάννας. Μετά ο Νάσος φεύγοντας από την ροή του μαθήματος που ακολουθείται, μας/μου εξήγησε αρκετά πράγματα που δεν ήταν στα practices. Οι υπόλοιποι που έκανα μάθημα ακολουθούσαν κυρίως την γραμμή της Microsoft και σε κάποια practices έμαθα κάποια πράγματα, στα περισσότερα όμως δεν νομίζω ότι με βοήθησαν περισσότερο από αυτά που ήξερα ήδη. Και με όποιον μίλησα εκεί και με όποιον ξέρω και έχει κάνει τις εξετάσεις, με έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ύλη των μαθημάτων και ότι χρειάζετε πολύ περισσότερο διάβασμα.

Και στην τελική συμφωνώ ότι το κόστος είναι στα μαθήματα, αλλά αν δεν ήταν η εξέταση και με ρώταγε τι να κάνει; Αν δεν είχε σκοπό να πάει για την πιστοποίηση και είχε σκοπό να μελετήσει σοβαρά, θα του έλεγα να ΜΗΝ κάνει τα μαθήματα γιατί εμένα προσωπικά μου έδωσαν ένα 5-10% στο σύνολο επιπλέον γνώσης . Θα πρότινα να διαβάσει μόνος του και να αποφασίσει μετά ποια σεμινάρια χρειάζετε για να του λυθούν απορίες.

Δεν ξέρω ρε παιδιά...ξέρω ότι εσείς οι trainers ακολουθάτε συγκεκριμένη γραμμή και δεν είναι στο χέρι σας και με τους περισσότερους τα έχουμε συζητήσει και στο μάθημα, αλλά όπως έχει αναφερθεί η MS θέλει να αποκτήσεις ένα 10% από το μάθημα της για να μην γίνουν και αυτοί κλέφτες ένα πράγμα.

 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν βγάζω τα μαθήματα άχρηστα, αλλά ίσως να είμαι σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που εγώ θα ήθελα.

Και όσοι δεν έχουν την απαραίτητη γνώση να τα παρακολουθήσουν, εγώ είμαι ένας από τους περισσότερους ITδες που γουστάρουν την δουλεία τους και έτσι εκτός των BSc BIS, MSc ITM που έχω, συν τα σεμινάρια σε WinNT & 2000 στο παρελθόν και αρκετές ώρες απασχόλης στο σπίτι με labs,δίκτυα, AWMN καταστάσεις κλπ κλπ, απλά τα μαθήματα σε πολλές περιπτώσεις δεν με κάλυψαν.

Το background μου το αναφέρω για τους φίλους που το διαβάσουν για να καταλάβουν το επίπεδο που βρίσκομαι και λέω αυτά. Καλώς ή κακώς, στα μαθήματα είχα και αρκετά άτομα που ήταν πολύ νέοι στην πληροφορική ή μέχρι και τελείως άσχετοι και η MS πρέπει να κάνει ένα μάθημα για να τους καλύπτει όλους.

Δεν ξέρω ρε παιδιά...αλλά με αυτές τις πιστοποιήσεις...τα διαβάσματα κλπ...τα έχω μπερδέψει.Μακάρι να είχα τα λεφτά να τα παρακολουθήσω ΟΛΑ και να δώσω και όλες τις εξετάσεις, καθότι εγώ είμαι στο σκεπτικό του Κλαδάκη...

μήπως θέλω βοήθεια; να το κοιτάξω; να φωνάξω γιατρό; θέλω πολλά;

ρε...τι έχω πάθει...διψάω για γνώση.

 

Link to comment

1. Ο τρόπος που ο καθένας μαθαίνει, διαφέρει. Ετσι υπάρχουν κάποιοι που ΔΕΝ μπορούν, δεν έχουν μάθει ή δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν καθόλου. Αυτοί είναι ιδανικοί για σεμινάριο, και έτσι δεν γινόμαστε κλέφτες και οι εκπαιδευτές. Όμως όπως έχω πει χιλιάδες φορές, δεν είμαστε η πηγή της γνώσης. Όσα ξέρουμε είναι πολύ πιθανόν κάποιος με καλό ψάξιμο και πολύ προσωπική μελέτη να τα βρει και να τα μάθει καλύτερα. Αλλωστε εγω προσωπικά ότι διδάσκω το μαθαίνω με προσωπική μελέτη και δοκιμές σε πελάτες και δοκιμαστικά περιβάλοντα.Οπότε όποιος έχει αυτό το στυλ ΔΕΝ χρειάζεται τα σεμινάρια.  Αυτό που ίσως αξίζει απο ένα σεμινάριο είναι το να πάρεις ένα κομμάτι εμπειρίας του εκπαιδευτή. Οπότε κερδίζεις χρόνο και αποφεύγεις να σπάσεις τα μουτρα σου.

2. Πλέον στα 2008, όπως σύντομα θα γίνει γνωστό θα υπάρχουν σεμινάρια για πολύ προχωρημένους. Μια βουτιά στα βαθειά. Εκπαίδευση από πολύ προχωρημένους για πολύ προχωρημένους. Αυτός ίσως αξίζει τον κόπο για τους διψασμένους...

3.Το σεμινάριο πολλές φορές, είναι η ευκαιρία να μελετήσουμε κάτι που αμελούσαμε συνεχώς, και αναβάλαμε για αργότερα. Το ίδιο ισχύει και απο την μεριά του εκπαιδευτή. Ετσι εγώ αν δεν χρειαζόταν να το διδάξω ίσως να μην διάβαζα ποτέ για διάφορα πολύ εξεζητημένα αντικείμενα.

4.Αυτό που μαθαίνει κανείς ακόμη και απο το πιο....ξευτιλισμένο σεμινάριο είναι μια σειρά απο βασικά πράγματα για να κάνει την δουλειά του. Και όπως βλέπω απο διάφορα κουτσά συστήματα που συναντάω στην δουλείά μου, ο μέσος όρος των συναδέλφων απέχει πολύ απο το να ξέρει αλλά περισσότερο απο το να εφαρμόζει τα βασικά.

Τέλος θα σημειώσω το προφανές. Αλλο θέμα να γνωρίζεις κάτι και άλλο να είσαι μπορείς να περνάς τις εηετάσεις. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Οι εξετάσεις θέλουν ξεχωριστή προετοιμασία και προφανώς περιλαμβάνουν πράγματα που δεν καλύπτονται στα σεμινάρια, και ίσως να μην έχει αντιμετωπίσει κανείς ουτε στην δουλειά του. Οπως λένε, για να δώσεις εξετάσεις με πολύ μεγάλη πιθανότητα να τα περάσεις πρέπει να ξέρεις την ύλη του σεμιναρίου, να έχεις πολύμηνη εμπειρία εφαρμογής του προιόντος και προφανώς να έχεις μελετήσει και άπο άλλες πηγές.

Εγώ πάντως έχω δωσει υπόσχεση στον ευατό μου και το λέω δημόσια για να δεσμευτώ περισσότερο, μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είμαι πιστοποιημένος σε ...ότι πετάει και ότι κολυμπάει.(σε ότι περπατάει είμαι ήδη).

(Καλά μην ψαρώνετε δεν έχω τόσα λεφτα, έχω μεγάλη έκπτωση)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...