Jump to content
  • entries
    57
  • comments
    28
  • views
    30700

Κοινή εκδήλωση του "PMI GREECE" με το "ISACA": «Έλεγχος στην Διοίκηση Προγραμμάτων/Έργων Πληροφοριακών Συστημάτων χρησιμοποιώντας το CoBIT με την υποστήριξη του PMBOK»


Theofanis.Giotis

740 views

 Share



pmi-greece-logo.jpg

Project Management Institute,
The PMI GREECE Chapter

Making project management indispensable for business results in Greece

www-pmi-greece-chapter.org


isaca.jpg

Ινστιτούτο Ελέγχου
Συστημάτων Πληροφορικής

www.isaca.gr



Αθήνα,
3/12/2009



Αγαπητά μέλη του
PMI GREECE Chapter,

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (
The PMI GREECE Chapter) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (Ι.Ε.Σ.Π.), σας προσκαλούν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18:00, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στην Ελληνο-Αμερικάνικη Ένωση, Μασσαλίας 22, στο αμφιθέατρο του 2ου ορόφου.


Η εκδήλωση αποτελείται από δύο ενότητες:


1.     Η πρώτη ενότητα θα περιλαμβάνει ενημέρωση των παρευρισκομένων με δύο παρουσιάσεις για τη αποστολή, το όραμα και τις δραστηριότητες του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων (Project Management Institute, PMI GREECE) και του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA) από τους εν ενεργεία προέδρους των Ελληνικών παραρτημάτων τους:




  • Κος Ανέστης Δημόπουλος, CISA, CIA, CISSP, Πρόεδρος του ISACA Athens Chapter



  • Κος Θεοφάνης Γιώτης, MSc, PMP®, Πρόεδρος του PMI GREECE Chapter


2.     Η δεύτερη ενότητα έχει δύο μέρη όπου θα αναπτυχθεί το κυρίως θέμα της εκδήλωσης. Στο πρώτο μέρος θα γίνει μία παρουσίαση από τον κεντρικό εισηγητή, κο Γεώργιο Παπούλια CISA, CGEIT, μέλος και των δύο Ινστιτούτων με τίτλο:


 


«Έλεγχος στην Διοίκηση Προγραμμάτων/Έργων Πληροφοριακών Συστημάτων χρησιμοποιώντας το CoBIT με την υποστήριξη του PMBOK»



Θα ακολουθήσει συζήτηση επί του θέματος της παρουσίασης με πάνελ στο οποίο συμμετέχουν ο κεντρικός εισηγητής καθώς και τα παρακάτω μέλη των Ινστιτούτων:




  • Κος Ευάγγελος Γιαννάκογλου, CISA, μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του Ι.Ε.Σ.Π.



  • Κος Παναγιώτης Δρούκας, CISA, CGEIT, μέλος Δ.Σ. του Ι.Ε.Σ.Π., υπεύθυνος για θέματα πιστοποιήσεων



  • Κος Νικόλαος Φράγκος, CISA, CGEIT


 


Σκοπός της παρουσίασης είναι:




  • Nα παρουσιασθεί ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται ο έλεγχος της Διοίκησης ενός Προγράμματος/Έρχου εγκατάστασης Πληροφοριακού Συστήματος με γενικές αναφορές σε ευρήματα και τους κινδύνους που απορρέουν από αυτά.



  • Nα αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον Επικεφαλής του Προγράμματος/Έργου ένας τέτοιος έλεγχος, και τα οφέλη που απορρέουν από την επιτυχή ολοκλήρωσή του.


 


Ο κος Γεώργιος Παπούλιας, CISA, CGEIT είναι πιστοποιημένος ελεγκτής πληροφοριακών συστημάτων και πιστοποιημένος στην Διακυβέρνηση της Πληροφορικής με περισσότερα από δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Διοίκηση Έργων τραπεζικών πληροφοριακών συστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και 5 χρόνια ελεγκτικής εμπειρίας στον τραπεζικό κλάδο. Είναι Ιδρυτικό Μέλος και Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων (PMI Greece Chapter) και Μέλος του Ινστιτούτου Ελεγκτών Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter). Διαθέτει πτυχίο στην Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων και εργάζεται στη Διεύθυνση Οργάνωσης της Εθνικής Τράπεζας ως Senior Project Manager.



Σημειώνεται ότι στους κατόχους των επαγγελματικών πιστοποιήσεων θα δοθούν βεβαιώσεις για αναγνώριση δύο (2) CPEs / PDUs.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 17:30 και παρακαλούμε για την τήρησή της καθώς θα λειτουργήσει χώρος εγγραφής πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη των δύο Ινστιτούτων, ενώ υπάρχει ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€ για τα ΜΗ ΜΕΛΗ (θα καταβληθεί κατά την προσέλευση στην εκδήλωση).
 


Η εγγραφή είναι υποχρεωτική. Κάντε κλικ εδώ


Την παρούσα πρόσκληση μπορείτε να τη διαθέσετε σε άτομα που κατά την κρίση σας θα ενδιαφέρονταν να παραβρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.




Ο Πρόεδρος του PMI GREECE Chapter



Θεοφάνης Γιώτης
, MSc, PMP®, MCT, MCSE
http://www.pmi-greece-chapter.org/


 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Σ.Π



Ανέστης Δημόπουλος
, CISA, CIA, CISSP
http://www.isaca.gr/

 

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...