Jump to content
  • entries
    91
  • comments
    177
  • views
    3246

Το Courier Tablet θα τρέχει Windows 7


atsouch

590 views

 Share

Πηγές σκοτεινές και ύποπτες αναφέρουν ότι το Courier, η πολυαναμενόμενη συσκευή της Microsoft που φαίνεται ότι θα αλλάξει τον τρόπο που κρατάμε τις σημειώσεις μας, τρέχει Windows 7 αλλά μάλλον δεν θα επιτρέπεται η εγκατάσταση άλλων εφαρμογών (τουλάχιστον με τον τρόπο που ξέρουμε μέχρι τώρα). Ο Allard που λένε ότι είναι υπεύθυνος για το project κρατάει προς το παρόν εντελώς κλειστά τα χαρτιά του. Ο J. Allard είναι ο Chief Experience Officer και Chief Technology Office του Entertainment and Devices Division με πολλές επιτυχίες στη Microsoft όπως το Xbox και το Zune (για να σας προλάβω: το 360 ξεπέρασε τα 10 εκατομύρια συστήματα στην Ευρώπη που δείχνει κάτι - τα γιαπωνεζάκια δεν μας ενδιαφέρουν - και αν το Zune δεν σας λέει τίποτα επειδή δεν το φέρνουν στην Ελλάδα, δείτε τι κάνει το Zune HD).

Η καρδιά της συσκευής είναι το "infinite journal". Το ημερολόγιο αυτό μπορεί να “δημοσιευθεί” online και να αποθηκευθεί σαν Courier file, Powerpoint ή PDF. Υπάρχει επίσης ένα library στο οποίο θα αποθηκεύονται subscriptions, notebooks και apps. Θα παίζει με stylus και δάχτυλα και τα demos που κυκλοφορούν δείχνουν ότι δεν χρειάζεται καν virtual keyboard.To Gizmodo πάντως βρήκε και μια σειρά από εικόνες με πολύ υλικό για το user interface της συσκευής. Κλέβω τις εικόνες αλλά εκεί θα βρείτε πολλές ακόμη λεπτομέρειες: http://gizmodo.com/5380626/courier-user-interface-in-depth/ και http://gizmodo.com/5369493/the-courier-files-how-microsoft-thinks-well-use-their-secret-tablet (εδώ υπάρχει άλλο ένα καταπληκτικό video για το UI και την χρήση του Courier tablet)

Άγιε Βασίλη που λαμβάνεις αυτή την περίοδο πολλά emails και tweets με παραγγελιές, πάτα ένα Add reminder για τα επόμενα Χριστούγεννα για ένα Courier…

500x_courierinterface__080.jpg

500x_courierinterface__073.jpg

500x_courierinterface__081.jpg

500x_courierinterface__079.jpg

500x_courierinterface__071.jpg

500x_courierinterface__077.jpg

500x_courierinterface__075.jpg

500x_courierinterface__076.jpg

500x_courierinterface__074.jpg

500x_courierui8.jpg

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Πηγές σκοτεινές και ύποπτες αναφέρουν ότι το Courier, η πολυαναμενόμενη συσκευή της Microsoft που φαίνεται

Link to comment

Η Microsoft εμφανώς γύρισε σε attack mode. Μετά από κάμποσα χρόνια αμυντικής στρατηγικής (εξαιρώ όλα

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...