Jump to content

BlackTrack

  • entries
    93
  • comments
    279
  • views
    24322

IT Pro Connections …η συνέχεια(!?!)


Blackman

1105 views

 Share

Το άκρως επιτυχημένο event που οργάνωσε το Autoexec.gr με τίτλο IT Pro Connections είναι παρελθόν. Σε αυτό το event μου δόθηκε η πρώτη μου ευκαιρία να παρουσιάσω κάτι σε τόσο απαιτητικό κοινό. Πέραν της ικανοποίησης κάτι τέτοιου, καθώς είναι και ψώνιο μου το να εκτίθεμαι μπροστά σε κόσμο, ήρθε μία ακόμα αναγνώριση αυτής της προσπάθειας.

Η εταιρεία που εργάζομαι κάθε χρόνο βραβεύει τους υπαλλήλους της που κάνουν κάτι …παραπάνω. Είτε αυτό είναι στην εκπαίδευση (είχα πάρει το πρώτο όταν είχα στα χέρια μου το μεταπτυχιακό μου, αλλά και αργότερα όταν έγινα MCP και μετά MCSA), είτε σε κάποια πρόταση βελτίωσης, είτε κάπου αλλού. Για το σκοπό αυτό έχει κατηγοριοποιήσει κάποια πράγματα στα οποία έχουν αποφασίσει να βραβεύουν τους υπαλλήλους που κάνουν κάτι το αντίστοιχο.

Φέτος αρχικά είχα απογοητευτεί που δεν είχα βραβευτεί μαζί με όλους τους υπόλοιπους για την αναβάθμιση του τίτλου MCSA μου σε WS 2008. Αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος για να καταλάβω ότι δεν με είχαν στην απ’ έξω.

Έτσι είχα την τιμή να πάρω το βραβείο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για την επιτυχημένη παρουσίαση μου στο IT Pro Connections και την γενικότερη ενασχόληση μου με το κομμάτι του Interoperability, αλλά και τις συνεχόμενες πιστοποιήσεις πάνω στα συστήματα της Microsoft. Φυσικά το βραβείο το συνόδευε και ένα πολύ καλό δώρο.

Δεν είναι το βραβείο, αλλά η αναγνώριση σε αυτό που κάνει κάποιος. Έτσι και εμένα το συγκεκριμένο απλά μου δίνει μία επιπλέον ώθηση (όχι ότι την χρειαζόμουν, αλλά μου μεγαλώνει λίγο το χαμόγελο) για να συνεχίσω να προσφέρω και να ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν τόσο πολύ.

Φυσικά δεν γινόταν να μην το μοιραστώ με όλους εσάς. Άλλη μία φορά να ευχαριστήσω το Autoexec.gr και τον Νάσο Κλαδάκη, για την τιμή που μου έκαναν και στην συνέχεια της Διοίκηση της εταιρείας Βάμβας που εργάζομαι για την επιβράβευση αυτής της προσπάθειας.

Γιώργος “Blackman” Καββαλάκης

Υ.Γ. Τα καλά να λέγονται!!!

 Share

6 Comments


Recommended Comments

Συγχαρητήρια απο την καρδιά μου για την βράβευση. Είναι γεγονός πως είσαι ένας απο τους πιο δραστήριους στην κοινότητα μας, και δικαίως η εταιρία σου σε βράβευσε για αυτό, αφού η ενασχόληση σου σε κάνει τελικά καλύτερο και στην καθημερινή δουλειά σου.

Και πάλι μπράβο.

Link to comment

Μπράβο σου Γιώργο!!!!

Πραγματικά το αξίζεις !!!!! Και εις υψηλότερα !!!!

Πιστεύω οτι ενα μπράβο αξίζει και στην εταιρεία σου, που αναγνωρίζει τις προσπάθειες του προσωπικού !!!

Link to comment

Μπράβο Γιώργη.

 

Και όπως ο Μπίσμαρκ έχει πει

"Να μαθαίνεις έτσι σαν πρόκειται να ζεις αιώνια, να ζεις έτσι σαν πρόκειται να πεθάνεις αύριο."

 

Μπράβο και πάλι μπράβο.

 

Και ξέρεις σημασία δεν έχει το βραβείο αλλά η αναγνώριση διότι ο Λάο-τσε έχει πει

"Η αιτία που η θάλασσα μαζεύει το φόρο υποτέλειας από εκατοντάδες ποτάμια, είναι το γεγονός ότι βρίσκεται πιο κάτω απ' αυτούς. Το ίδιο και ο σοφός, τοποθετώντας τον εαυτό του χαμηλότερα από τους ανθρώπους, υψώνει το κύρος του και εισπράττει το φόρο τιμής"

 

Link to comment

Μπράβο George, είναι θετικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων (βέβαια όταν έχουν και υλική αναγνώριση είναι ακόμη καλύτερα, αλλά δεν πειράζει αν δε γίνεται κατ' εξακολούθηση).

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...