Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49954

PowerPoint Video Tools


philippe

379 views

 Share

Το PowerPoint 2010, προσφέρει απλά αλλά χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας video.  Μπορείτε να “κόψετε” την αρχή και το τέλος ενός video (να μικρύνετε το μέγεθος του αρχείου κόβοντας όλα όσα δεν χρειάζεστε), μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, την φωτεινότητα και την αντίθεση  Μπορούμε επίσης να βάλουμε το βίντεο σε κορνίζα, και να προσθέσουμε σκίαση, να το περικόψουμε να δημιουργήοσυμε  απαλές άκρες, ή ακόμα και ωα αυξομειώσουμε την φωτεινότητα και να το κάνουμε να εμφανίζεται τρισδιάστατο.  Το PowerPoint, σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψετε με περισσότερη ποικιλία  video format, από ότι με τις προηγούμενες εκδόσεις, περιλαμβάνοντας επίσης και Flash και MPEG-4, γιατί τα codecs είναι ενσωματωμένα δίνοντας σου το δικαίωμα να τα αναπαράγεις και μέσα στην παρουσίαση.

pic01.jpg

Όταν επιλέγουμε το video εμφανίζεται το μενού επεξεργασίας Video, με όλες τις διαθέσιμες εντολές, όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.

pic02.jpg

Εδώ βλέπουμε το παράθυρο όπου μπορούμε να επεξεργαστούμε το video και να αλλάξουμε τους χρόνους αρχής και τέλους.

pic03.jpg

Άλλη μία δυνατότητα είναι ότι  υποστηρίζει επίσης και ενσωματωμένα video από τοποθεσίες όπως το YouTube.  Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μεταφερθούμε στην τοποθεσία ιστού και να αντιγράψουμε τον ενσωματωμένο κωδικό που αναγράφεται εκεί.  <?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

pic04.jpg

Μεταφερόμαστε στην παρουσίασή μας και διαλέγουμε την εντολή Insert (Εισαγωγή) μετά Video και την εντολή Video από Τοποθεσία Ιστού.

pic05.jpg

Στο καινόυργιο παράθυρο που εμφανίζεται επικολλούμε τον κωδικό και πατάμε OK. 

pic06.jpg

Περιμένουμε λίγο και το Video είναι στην Παρουσίαση μας. Απλώς όταν θα δείχνουμε το video από την παρουσίαση μας θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

pic07.jpg

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...