Jump to content
  • entries
    44
  • comments
    107
  • views
    4585

MVP Summit 2010 - Seattle Day #1-3 - Redmond Day #1


GSimos

958 views

 Share

Seattle Day #1

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνω την αναφορά μου για το MVP Summit 2010, φτάσαμε με τον Μιχάλη Αθανασσέλη (Frees76) στο Seattle το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 στις 13:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδας).

Το ταξίδι μας ήταν:

1) Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα έπρεπε να μετακινηθώ εγώ την Παρασκευή 12/02/10 στις 15:20.

2) Από Αθήνα προς Παρίσι στο Αεροδρόμιο Charles De Gaule το Σάββατο 13/02/10 στις 07:00 και άφιξη στις 09:30 τοπική ώρα, το Παρίσι ήταν χιονισμένο με –4 Βαθμούς θερμοκρασία.

3) Από Παρίσι προς Seattle αναχώρηση στις 11:30 με καθυστέρηση μιας ώρας λόγω των ελέγχων και του ξεπαγώματος του αεροπλάνου, άφιξη στο Seattle στις 13:00 (αντί 11:55 αρχικά).

 

Δευτέρα 15/02/10 “Pre MVP Summit 2010 Session – SCCM v.Next Training”

To Product Group του Configuration Manager μας ετοίμασε επιπλέον Sessions με παρουσιάσεις και Hands On Labs της επόμενης έκδοσης του Configuration Manager v.Next, όπως συνηθίζουν να λένε πολλά προϊόντα που δεν έχουν κωδική ονομασία για την επόμενη έκδοση (πχ δεν την έχουν αποφασίσει).

Συνεπώς τη Δευτέρα μετακινήθηκα από το κέντρο του Seattle στο Bellevue και εκεί συναντηθήκαμε οι 25 από τους 45 MVPs του Group για να πάρουμε τα Shuttle Connect λεωφορειακιά και να πάμε στο κτίριο 25 στο Microsoft Campus στο Redmond.

Όπως είναι γνωστό, όσα είδαμε διέπονται από τη συμφωνία “μη αποκάλυψης” που έχουμε υπογράψει όλοι οι MVPs και δεν μπορώ να σας ενημερώσω περισσότερο γι’ αυτά, πάντως το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις!

Η ατμόσφαιρα στις παρουσιάσεις ήταν εξαιρετική με τους ομιλητές (Product Managers και Developers) να μας επιτρέπουν και να μας προτρέπουν σε ερωτήσεις έτσι ώστε να συγκεντρώσουν feedback σχετικά με τη μορφή του προϊόντος.

Στα Hands On Labs είχα την ευκαιρία να δω Thin Clients οι οποίοι ήταν της SUN Microsystems, με αυτούς εργαζόμασταν κάνοντας RDP σε ένα Hyper-V Server με τα σχετικά VMs για τα Labs. Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση!.

Το κτίριο 25 είναι τμήμα του “Microsoft Enterprise Enginnering Center” παραθέτω και μερικές φωτογραφίες (κάντε κλικ για να δείτε το κανονικό μέγεθος), τα κτίρια πάντως είναι καλαίσθητα και άρτια οργανωμένα.

Greek Pottery: Arthur The Hero

Ελληνικός αμφορέας στη Microsoft!!!;;;;!! Κοιτάξτε τον προσεκτικά και διαβάστε την περιγραφή στην επόμενη εικόνα.

Greek_Pottery_Arthur_The_Hero_Resized_Tag

 

 

Όχι και τόσο ελληνικός εε;; :-)

Η Ρεσεψιόν του κτιρίου 25, μπορείτε να διακρίνετε τον Garth Jones (με το κόκκινο πουκάμισο) ο οποίος είναι ο καναδός MVP στον System Center Configuration Manager (έχει απίστευτο χιούμορ).

MSEEC_Bldg_25_Reception_1

MSEEC_Bldg_25_Reception_2

 

Αυτή τη στιγμή διανύουμε τη δεύτερη ημέρα του Summit και ουσιαστικά την τρίτη ημέρα του Configuration Manager Group, η ημέρα ξεκίνησε με μια παρουσίαση για το System Center Strategy και έχουμε συγκεντρωθεί στο κτίριο 25 μαζί με τους MVPs του Operations Manager.

Μείνετε συντονισμένοι!

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Ρώτησα για τη συγχώνευση της Opalis (εταιρία) και μου είπαν ότι "δεν είναι feature" είναι ένα προϊόν που κουμπώνει στον Configuration Manager αλλά ούτε το Product Group γνωρίζει τι θα γίνει μ' αυτό.

Οπότε η απάντηση είναι "αναμένουμε" ,πάντως στα κοντά δε βλέπω καθαρόαιμη ενσωμάτωση με την επόμενη έκδοση, αυτό μου έδωσαν να καταλάβω.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...