Jump to content

Frees Point

  • entries
    58
  • comments
    129
  • views
    3647

MVP Summit 2010 – Ήμουν εκεί !!!!


frees76

532 views

 Share

Γύρισα με πολύ καλές εντυπώσεις και εμπειρίες από το πρώτο μου MVP Summit αλλά και την πρώτη μου επίσκεψη στην Αμερική. Το ταξίδι είναι λίγο κουραστικό, ειδικά από Γαλλία για Seattle. Κολλημένος σε ένα αεροπλάνο για περίπου 10 ώρες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά όταν πρόκειται για το MVP Summit, κάνεις υπομονή.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η συμμετοχή από όλο τον κόσμο, ακόμα και από χώρες που χρειάζεται να ταξιδέψεις και 30 ώρες. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι για τους IT Pros. Από τη μεριά της Microsoft φαίνεται πόσο μεγάλη σημασία έχει ο θεσμός του MVP αφού δεν σταμάτησαν να μας το υπενθυμίζουν σε κάθε session σχεδόν. Ειδικά στο δικό μου product Group (Windows Desktop Experience) έπαιξε μεγάλο ρόλο για την διαμόρφωση του τελικού προϊόντος των Windows 7. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν σταμάτησαν να μας ενθαρρύνουν και να δίνουμε όσο περισσότερο feedback ή ακόμα και ιδέες βελτίωσης. Ένας από τους τρόπους για περισσότερη συμμετοχή με ερωτήσεις στα sessions, ήταν και τα δωράκια ( αυτό κάτι μου θυμίζει ). Έκανα και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το Deployment των Windows7 με WDS. Η απορία μου ήταν η εξής:

Τί γίνεται στην περίπτωση που θέλω να κάνω deploy σε υποκαταστήματα με WAN χαμηλού Bandwidth; Μπορεί ο client να πάρει το Image από έναν τοπικό server;

Η απάντηση ήταν πως μπορεί η διαχείριση να γίνεται κεντρικά αλλά το image να γίνεται deploy από Local Server.

Τα Labs αφορούσαν το Deployment των Win7 και τις δυνατότητες του νέου WDT + WDS 2010, όπως επίσης και για το Application Compatibillity. Ήταν πολύ αναλυτικά και υπήρχαν πολλές ερωτήσεις και προβληματισμοί. Κάποια θέματα απαντήθηκαν κατά τη διάρκεια των sessions ή στα διαλλείματα, ενώ άλλα καταγράφηκαν ως feedback για περεταίρω έρευνα από τη Microsoft.

Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή εμπειρία και θα πρότεινα σε όλους τους IT Pros να το ζήσουν έστω και μια φορά.

 

Συγχαρητήρια στη Microsoft για την τέλεια οργάνωση του Event και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...