Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49870

Ignore and Suggested Contacts


philippe

645 views

 Share

Άλλα δύο καινούργια χαρακτηριστικά διαθέσιμα στο Outlook 2010 είναι το κουμπί Ignore (Αγνόηση) και οι Suggested Contacts (Προτεινόμενες Επαφές).

Πρώτο: Ignore – Αγνόηση

01

Τι κάνει αυτό το κουμπί; Καταρχήν μας επιτρέπει να διαλέξουμε κάποια μηνύματα που είναι ανεπιθύμητα και αυτομάτως τα μεταφέρνει στο φάκελο των Διαγραμμένων, οπότε δεν ασχολούμαστε με αυτά. Το καλό όμως είναι ότι όσα μηνύματα λάβουμε στο μέλλον από την ίδια διεύθυνση αυτόματα θα μεταφέρονται και αυτά στο φάκελο των Διαγραμμένων. Γι’ αυτό προσοχή ποιά μηνύματα θα επιλέξουμε για να κάνουμε Ignore.

Όταν πατήσουμε στο κουμπί Αγνόηση (ignore) εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο διαλόγου.

02

Αγνόηση Συζήτησης Ο επιλεγμένος διάλογος και όλα τα μελλοντικά μηνύματα θα μεταφέρονται στο φάκελο των Διαγραμμένων.

Δεύτερο: Suggested Contacts – Προτεινόμενες Επαφές

Εάν κοιτάξουμε στις επαφές μας στο Outlook 2010, θα παρατηρήσουμε έναν νέο φάκελο ονομαζόμενο Suggested Contacts (Προτεινόμενες Επαφές). Είναι μία λίστα με όλους όσους έχουμε ανταλλάξει αλληλογραφία στο παρελθόν, τους οποίους όμως δεν τους έχουμε προσθέσει στις επαφές μας.

Όταν λοιπόν, πληκτρολογούμε ένα όνομα σε ένα νέο μήνυμα, το Outlook ψάχνει εδώ για να δει εάν μπορεί να βρει τη διεύθυνση για μας. Μπορούμε επίσης με μεταφορά και απόθεση να σύρουμε από εδώ μία επαφή στον βασικό κατάλογο των επαφών μας. Είναι λιγότερο ενοχλητικό από το να μας ρωτάει το Outlook κάθε φορά εάν θέλουμε να αποθηκεύουμε κάθε αποστολέα ηλεκτρονικού μηνύματος ως επαφή. Θα ήταν και πολύ χρονοβόρο όταν έφτανε η στιγμή να βάλουμε μία διεύθυνση στον παραλήπτη του μηνύματος να ψάχνουμε τις επαφές μας για αρκετή ώρα, ώστε να βρούμε την σωστή επαφή.

Προσοχή όμως στα κεφαλαία! Το Outlook θεωρεί διαφορετικές επαφές τις διευθύνσεις Chris@ και chris@.

03
 Share

2 Comments


Recommended Comments

όντως...πολύ δυνατό...

αλλά το ignore το βλέπω μάλλον προβληματικό...για χρήστες που θα κάνουν ignore και μυνήματα που θέλουν...και θα τρέχουμε εμείς

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...