Jump to content
  • entries
    122
  • comments
    153
  • views
    66915

The Microsoft Large Mailbox Vision


Catastrophic Failure

642 views

 Share

Δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να αποθηκεύουν περισσότερα e-mail με περισσότερα πλεονεκτήματα. Μεγάλα mailboxes, κρατούν τα e-mail και e-mail archive στον Exchange Server αντί να είναι διάσπαρτα στο Outlook σε (.PST files), οι οποίες συχνά οδηγούν σε φθορά των δεδομένων. Αυτό βοηθά στη μείωση του κινδύνου απώλειας δεδομένων, καθώς και στην αύξηση της παραγωγικότητας μεταξύ τόσο των εργαζομένων όσο και του IT. Το κύριο εμπόδιο για την υλοποίηση μεγάλων mailboxes είναι το κόστος και η πολυπλοκότητας της αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων e-mail data.

Ο Microsoft Exchange Server 2010 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ξεπερνά αυτά τα εμπόδια. Επιτρέπει σε σας για να δώσετε στους χρήστες σας μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια σε χαμηλότερο κόστος χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία. Built-in high availability, με τη χρήση DAG, και disaster recovery, storage system improvements και self-healing από λάθη στο δίσκο σας, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε χαμηλού κόστους δίσκους. Ο Exchange Server 2010 σας επιτρέπει να διατηρείτε τους χρήστες σας online κατά τη διάρκεια mailbox moves.

Το νέο μοντέλο βάσης δεδομένων έχει βελτιωθεί έτσι ώστε η γραφή γίνεται σε ένα διαδοχικό τρόπο, επιτρέποντας στον Exchange Server 2010 να χρησιμοποιήσει SATA σκληρούς δίσκους. Αυτό αποτελεί σημαντική βελτίωση, δεδομένου ότι επιτρέπει τη μείωση των εξόδων αποθεματοποίησης.

image_2F17E305

Για περισσότερες πληροφορίες για Microsoft Large Mailbox Vision κάντε download το ακόλουθο Whitepaper:

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...