Jump to content
  • entries
    122
  • comments
    153
  • views
    66863

Πρώτα στοιχεία για τις αλλαγές που θα φέρει το Service Pack 1 του Exchange Server 2010


Catastrophic Failure

826 views

 Share

info Όπως ανέφερε και αγαπητός Pkalog ,το Service Pack 1 για τον Exchange 2010 is coming!!
Στο παρόν Post, δα δούμε με μια πρώτη ματιά, τις αλλαγές που θα φέρει το Service Pack 1 του Exchange Server 2010. Το SP1 θα περιέχει fixes τα οποία θα μας βοηθήσουν στα διάφορα θέματα που έχουν προκύψει. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω μερικές από τις βελτιώσεις που θα φέρει το SP1 στα ακόλουθα: archiving, Outlook Web App (OWA) improvements, mobile user και management improvements, και επιπρόσθετα UI για management tasks. Αυτή δεν είναι η ολοκληρωμένη λίστα (υπάρχουν και πολλά άλλα).

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι θα κυκλοφορήσει μια beta του SP1 για download, τον Ιούνιο 2010. Αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το SP1 και να προετοιμαστούμε για την επίσημη κυκλοφορία του.

Archiving and Discovery Enhancements

Με την έκδοση του Exchange Server 2010 παρουσιάστηκε μια νέα ενσωματωμένη δυνατότητα archiving η οποία μας βοηθά στην αρχειοθέτηση των e-mail data. Στο SP1, έχει ενισχυθεί η δυνατότητα archiving. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη της ευελιξίας στην παροχή Personal Archive του χρήστη σε μια άλλη βάση δεδομένων mailbox από το primary mailbox τους. Έχουν επίσης προστεθεί νέες δυνατότητες, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εισαγωγή ιστορικών δεδομένων e-mail «historical e-mail data» από τα αρχεία. PST, απευθείας στο Exchange.

Το SP1 ενημερώνει «update» την κονσόλα Exchange Management Console με νέα εργαλεία «tools» για την δημιουργία «Retention Policy Tags», έτσι ώστε να μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαγραφή και την αρχειοθέτηση των e-mail και άλλα Exchange items.

Για εκείνους που απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι το Archive δεν λειτουργεί σε Outlook 2007 μπορούν να χαρούν, καθώς το SP1, θα υπάρξει μια ενημέρωση που θα μας δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης των user's Personal Archive με το Outlook 2007.

Μάθετε περισσότερα για το Archiving with Exchange 2010 whitepaper.

Outlook Web App – Καλύτερο από ποτέ

Το OWA γίνετε γρηγορότερο με το SP1. Με τις δυνατότητες delete, mark as read, και categorize operations running asynchronously, αυτές οι δυνατότητες εμφανίζονται ποιο γρήγορα στον χρήστη και πολλά άλλα.

Τέλος, για αυτούς που επιθυμούσαν την δυνατότητα αλλαγή της εμφάνισης του OWA, έρχονται τα OWA themes προσθέτοντας αρκετά OWA themes εφαρμόζοντας το OWA στο δικό σας στυλ.

Νέο Management UI

Πολύ από εμάς λατρεύουμε την PowerShell άλλοι πάλι όχι, το SP1 θα φέρει νέα management UI πρόσθετα στην κονσόλα Exchange Management Console (EMC) και Exchange Control Panel (ECP).

Πάρτε μια γεύση από αυτά:

  • Create/configure Retention Tags + Retention Policies in EMC
  • Configure Transport Rules in ECP
  • Configure Journal Rules in ECP
  • Configure MailTips in ECP
  • Provision and configure the Personal Archive in ECP
  • Configure Litigation Hold in ECP & EMC
  • Configure Allow/Block/Quarantine mobile device policies in ECP
  • RBAC role management in ECP
  • Configure Database Availability Group (DAG) IP Addresses and Alternate Witness Server in EMC
  • Recursive public folder settings management (including permissions) in EMC
 Share

5 Comments


Recommended Comments

Πραγματικά υπήρξε φοβερό θέμα με την μη υποστήριξη του Personal Archive στο Outlook 2007. Πλέον το θέμα αυτό δεν θα υφίσταται, όπως και τις άλλες δυνατότητες archiving με την εγκατάσταση του SP1.

Link to comment

Η Microsoft ανακοίνωσε στις 24 Αυγούστου την διαθεσιμότητα προς download του Microsoft Exchange Server

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...