Jump to content
  • entries
    44
  • comments
    107
  • views
    4606

Αλλαγή πολιτικής αποστολής άρθρων στο Ιστολόγιο μου


GSimos

713 views

 Share

System Center Logo CompactΑπό την αρχή της δραστηριότητας μου στην κοινότητα του Autoexec.gr είχα βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την ποιότητα και το μέγεθος των άρθρων που γράφω, πλέον λόγω εξαντλητικών υποχρεώσεων είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάποιους “συμβιβασμούς” όχι στην ποιότητα αλλά στο μέγεθος των άρθρων καθώς και στη θεματολογία.

Τα μεγάλα άρθρα χρειάζονται ημέρες μέχρι και εβδομάδα για να συνταχθούν και να ελεγχθούν, κάτι που δεν με πειράζει αλλά δίνει την εντύπωση αργής ενημέρωσης του Blog, από την άλλη όταν το χωρίζεις σε πολλά τμήματα είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσουν οι αναγνώστες.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να γράφω περισσότερα μικρά ενημερωτικά άρθρα και λιγότερα μεγάλα άρθρα έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερη κινητικότητα στο Blog, επίσης τα περισσότερα θέματα θα αφορούν τον Configuration Manager και την υπόλοιπη οικογένεια προϊόντων “System Center” καθώς και θέματα Ο/S Deployment, επίσης κάποια άρθρα θα είναι στα αγγλικά.

Στις επόμενες ημέρες θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη μορφή του Blog αλλά και στο όνομα του, μείνετε συντονισμένοι και σας προτείνω να εγγραφείτε στην RSS τροφοδοσία του έτσι ώστε να λαμβάνετε τις τελευταίες δημοσιεύσεις του στον αγαπημένο σας RSS Reader!

Υλικό από τις παρουσιάσεις μου θα βρείτε στο Techdays.gr το οποίο εμπλουτίζω ήδη.

Η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

MVP_Logo_Small

Σίμος Γιώργος

Microsoft MVP | Datacenter Management | System Center Configuration Manager

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...