Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49861

Outlook Social Connector


philippe

1010 views

 Share

Το καινούργιο Outlook Social Connector μας συνδέει με τα κοινωνικά και επαγγελματικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε, συμπεριλαμβάνοντας το Microsoft SharePoint, LinkedIn, MySpace, και άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες ιστού ενώ αναμένεται και σύντομα για το Facebook. Έτσι αποκτάμε περισσότερες πληροφορίες και είμαστε συνέχεια σε επαφή με άτομα στο δίκτυό μας. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορούμε να βλέπουμε την κατάσταση ενημέρωσης μιας επαφής μας μέσα στα μηνύματά μας.

Είναι διαθέσιμο στην κάτω δεξιά γωνία του μηνύματός μας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

01

Η περιοχή αυτή ονομάζεται People Pane όπου μπορούμε να δούμε επιλογές σχετικά με τις ενημερώσεις της κατάστασης μιας επαφής.

02

 

Υπάρχουν 6 διαθέσιμα tab στην περιοχή αυτή:

All items – Εδώ συμπεριλαμβάνονται όλη η κίνηση και τα μηνύματα από την επιλεγμένη επαφή.

Activities – Εδώ συμπεριλαμβάνεται ότι έχει αναρτήσει η επαφή σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, όπως σχόλια ή μηνύματα.

Mail – Εδώ εμφανίζεται μία λίστα από πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε ανταλλάξει με την επαφή.

Attachments – Εδώ εμφανίζονται όλα τα συνημμένα αρχεία πού έχουμε στείλει ή έχουμε λάβει από την επαφή.

Status updates – Εδώ εμφανίζεται τα πιο πρόσφατα status updates που έχει αναρτήσει η συγκεκριμένη επαφή.

Εάν θέλουμε να προσθέσουμε ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο, πατάμε στο κουμπί από την εικόνα του προφίλ. Τα διαθέσιμα δίκτυα είναι προς το παρόν ο SharePoint, το LinkedIn και το MySpace. Πατάμε στο κουμπί next για να πάμε στο επόμενο βήμα του οδηγού.

03Διαλέγουμε το δίκτυο με το οποίο θέλουμε να συνδεθούμε όπου ήδη έχουμε λογαριασμό και πληκτρολογούμε τα στοιχεία μας και πατάμε στο κουμπί Σύνδεση.

07Εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο όπου δεχόμαστε τα Συγχαρητήρια που συνδεθήκαμε με το συγκεκριμένο δίκτυο. Επίσης μας αναφέρει ότι εάν ανταλλάξουμε mail με μέλη του συγκεκριμένου δικτύου, οι ενημερώσεις για τη συγκεκριμένη επαφή θα εμφανίζεται στο Outlook.

08Μετά στο Outlook ανοίγω ένα μήνυμα από κάποια επαφή που γνωρίζω ότι έχει λογαριασμό στο LinkedIn και πατάω στο κουμπί Add και εκεί διαλέγω το δίκτυο με τον οποίο θέλω να τον συνδέσω.

08a

Εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου όπου μας ρωτάει εάν θέλουμε να προσθέσουμε αυτό το άτομο στο LinkedIn και ένα μήνυμα πηγαίνει στην επαφή που θέλουμε να προσθέσουμε ζητώντας την έγκρισή του.

09

Το τελικό αποτέλεσμα όπως εμφανίζεται για την συγκεκριμένη επαφή τώρα, και διαλέγοντας Activities μας αναφέρει όλες τις ενημερώσεις της επαφής μας στο LinkedIn.

10

Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε τα απαραίτητα αρχεία που απαιτούνται για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση να απεγκαταστήσετε τον OSC που περιλαμβάνονταν στο Outlook 2010 Beta. Για να το κάνουμε αυτό μεταβαίνουμε στον πίνακα ελέγχου, κάνουμε κλικ πάνω στο Microsoft Office 2010 και διαλέγουμε Change και όταν εμφανίζεται ο οδηγός εγκατάστασης διαλέγουμε Add or Remove Features, εντοπίζουμε που βρίσκεται ο φάκελος Microsoft Outlook και μετά τσεκάρουμε το σύμβολο + για να αναπτύξουμε το φάκελο Outlook Add-ins, για να δούμε το Outlook Social Connector. Τελευταία κάνουμε κλικ στο σύμβολο + για να αναπτύξουμε το Outlook Social Connector, και επιλέγουμε Not Available. Διαλέγουμε Continue για να ολοκληρώσουμε την αλλαγή.

11

 

 

 

Ετικέτες Technorati: Social Connector
Ετικέτες Technorati: Outlook 2010
Ετικέτες Technorati: Thessaloniki
Ετικέτες Technorati: SystemPlus
Ετικέτες Technorati: Microsoft Office
 Share

5 Comments


Recommended Comments

εξαιρετικό!! ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.

αν φτιαχνανε και να μπορώ να βλέπω newsgroups

θα ήταν ακόμα καλύτερα γιατί δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να τα βλέπω μέσα απο το Outlook εκτός αν κάτι δεν ξέρω που δεν το αποκλείω.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...