Jump to content

Frees Point

  • entries
    58
  • comments
    129
  • views
    3610

Internet Explorer 9


frees76

684 views

 Share

 

 

ie9 Στην προσπάθειά της η Microsoft να κερδίσει το χαμένο έδαφος στους web browsers, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να μπει δυναμικά με την νέα έκδοση του Internet Explorer 9 που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης αλλά προς το παρόν δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες, να κατεβάσουν μια προεπισκόπηση της πλατφόρμας από εδώ. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και ένα Online Test Drive.

Σε γενικές γραμμές η νέα έκδοση θα υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες, όπως HTML5 και CSS3. Έχοντας μείνει πίσω σε αυτό το σημείο, η Microsoft έχει χάσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς και αυτό την προτρέπει να ξανά μπει δυναμικά με χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία τόσο του χρήστη όσο και των developers. Υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα αλλά και στην ποιότητα των γραφικών. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι κάρτες γραφικών αξιοποιώντας τη GPU και αφήνοντας τη CPU για άλλες εργασίες. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής, μιας και αυτά είναι περισσότερο κατανοητά από developers και δεν τα καταλαβαίνω. Πάντως όποιος θέλει να τα δει μπορεί να τα βρει εδώ

IE9 Preview

Πιστεύω πως όπως τα Windows 7 κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κομμάτι των λειτουργικών, έτσι και η έκδοση 9 θα κερδίσει τη χαμένη θέση της κορυφής στους web browsers. Περιμένουμε να δούμε.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

ωραία νέα...

αλλά Mike το ότι έχασε κάποιο ποσοστό δεν σημαίνει ότι έχασε την θέση της κορυφής. Παραμένει πρώτος ο Internet Explorer σε χρήση ανάμεσα στους υπόλοιπους...

Link to comment

Αναμένουμε το νέο μέλος στην οικογένεια του Internet Explorer, ο 8 είναι πάντος εξαιρετικός, ειδικά στη διαχείριση της μνήμης.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...