Jump to content
  • entries
    49
  • comments
    120
  • views
    20405

Office 2010 and Communicator 2007 (even better together …)


gvarakis

427 views

 Share

Η διάθεση του MS Office 2010 είναι πλέον γενονός. Εμπλουτισμένο στα σημεία, έρχεται να κάνει την καθημερινότητά μας πιο γρήγορη και πιο απλή. Κάτω από το σκεπτικό των “fewer clicks” όπως μου αρέσει να το λέω, έγινε ακόμα πιο “στενή” η συνεργασία της σουίτας του Office 2010 με το “παλιομοδίτικο” Office Communicator 2007 (εν αναμονή της έκδοσης 2010 ως το τέλος του χρόνου …) προκειμένου να παρέχει επιπλέον χαρακτηριστικά integration ακόμα και μέσα από εφαρμογές που δεν τα περιείχαν ως τώρα. Φυσικά προϋπόθεση για όσα θα δούμε, είναι να έχουμε κάνει sign-in στον Communications Server!

Έτσι το Outlook 2010, εμπεριέχει πλέον ξεχωριστό μέρος με τις κυριότερες λειτουργίες του Communicator Client! Συνεπώς για να ξεκινήσουμε IM, Voice, Video ή desktop sharing, δεν είναι πλέον απαραίτητο να εγκαταλείψουμε το Outlook, αλλά μπορούμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω μέσα από αυτό, μέσω της Communicator Contact List που αυτό μας παρέχει!

Outlook-2010

Επιπλέον στις υπόλοιπες εφαρμογές, εμφανίζεται πλήρες μενού επικοινωνίας (μαζί με το presence) οπουδήποτε το σύστημα “ανιχνεύσει” δυνατότητα επικοινωνίας (π.χ. document author)

Word-2010

Τα παραπάνω είναι μια πρόγευση από το “look & feel” του Communicator 14, με μια σαφή τάση στην ευκολία της χρήσης, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να ‘δράσει’ εκεί όπου το αποφασίζει, κάνοντας τελικά λιγότερα κλικ, χρησιμοποιόντας λιγότερα παράθυρα, και έχοντας την πληροφορία και τις επιλογές σε όλο το εύρος των εφαρμογών που χρησιμοποιεί!

Εν αναμονή της έκδοσης 14 λοιπόν …

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...