Jump to content
  • entries
    44
  • comments
    107
  • views
    4588

MVP Award 2010 – System Center Configuration Manager


GSimos

683 views

 Share

MVPLogo

Την 1η Ιουλίου 2010 δέχτηκα ένα εξαιρετικά ευχάριστο μήνυμα από τη Microsoft και συγκεκριμένα από το [email protected] , στο μήνυμα μου ανακοινώνανε ότι:

Dear George Simos,
Congratulations! We are pleased to present you with the 2010 Microsoft® MVP Award! This award is given to exceptional technical community leaders who actively share their high quality, real world expertise with others.

Όπως πέρυσι έτσι και αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά ζόρικη για μένα από την άποψη του πολύ σφιχτού χρονοδιαγράμματος που είχα (και έχω), παρ’ όλα αυτά με την υποστήριξη της συζύγου μου, ο χρόνος που χρειαζόμουν για να μελετάω, προετοιμάζομαι και αφιερώνω χρόνο στα θέματα της κοινότητας μου παρασχέθηκε χωρίς καμία δυσφορία για άλλη μια χρονιά.

Δε θα ήθελα να μακρηγορήσω καθώς η συγκίνηση από τη βράβευση αυτή είναι μεγάλη και θα ήθελα λίγο χρόνο για να την απολαύσω και να σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου όπως θέματα που θέλω να παρουσιάσω σε events καθώς και νέα blog posts τα οποία λιγάκι άφησα πίσω λόγω υποχρεώσεων, αλλά επανέρχομαι οσονούπω με πολύ καυτά θέματα για τον Configuration Manager και όχι μόνο, στην ατζέντα υπάρχουν θέματα Deployment και IT Management.

Στο autoexec.gr είμαστε μια μεγάλη παρέα (που μεγαλώνει συνέχεια) και το μόνο μας μέλημα είναι να αλληλοβοηθούμαστε σε προβλήματα/θέματα τεχνικής, νομικής ακόμη και διοικητικής φύσεως , για μένα είναι εδώ και ένα χρόνο σχεδόν ο καθημερινός μου προορισμός (μετά τις εργάσιμες ώρες) και μέσα από αυτόν έχω γνωρίσει πολλούς και αξιόλογους επαγγελματίες της πληροφορικής.

Και πάλι ευχαριστώ!

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...