Jump to content

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ


Recommended Posts

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Τ.Θ. 22 - Τ.Κ. 55102

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ελένη Αποστολίδου

Τηλέφωνο: 2310.494.110

Φαξ: 2310.494.126

ΑΡΙΘΜΟΣ 5/2009

Η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών ενδιαφέρεται να αναθέσει με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου σε ειδικό με εμπειρία στην τεχνική υποστήριξη και συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων, ο οποίος θα απασχοληθεί στο έργο "Κατάρτιση Στελεχών του Δικαστικού Κλάδου στη Χρήση Προηγμένων Τεχνολογιών Πληροφορικής μέσω της Τεχνολογικής Αναβάθμισης του Εκπαιδευτικού Έργου της Εθνικής Σχολής Δικαστών" που είναι χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Μέτρο "Κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και μελέτες υποστήριξης του εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης", με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης, το συνολικό ύψος της οποίας θα ανέρχεται στο ποσό των δέκα χιλιάδων επτακοσίων δέκα (10.710,00) ευρω συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων

·         Πτυχιούχοι ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής τμήματος Πληροφορικής, Μηχανικών Υπολογιστών η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

·         Για τίτλους της αλλοδαπής πρέπει κατά την αίτηση να συνυποβληθεί η αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

·         Αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία στην τεχνική υποστήριξη και συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων με λειτουργικά συστήματα Windows 2003/ΧΡ (διάγνωση βλαβών υλικού και λογισμικού, backups, εγκαταστάσεις λειτουργικού, προληπτική συντήρηση κτλ). Αυτή να πιστοποιείται εγγράφως με συστατικές επιστολές προηγούμενων εργοδοτών, επίσημα certifications των κατασκευαστριών εταιριών υλικού κτλ.

·         Άριστη γνώση αγγλικών (τουλάχιστον Lower, η κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας του ΥΠΕΠΘ).

·         Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων

·         Εμπειρία σε διαχείριση συστημάτων Windows 2003/XR

·         Εμπειρία στην υποστήριξη & συντήρηση ιστοσελίδων.

·         Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών.

·         Εξοικείωση με σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ΕΣΔΙ το αργότερο μέχρι την 26 Ιανουαρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

·         Αίτηση

·         Βιογραφικό σημείωμα

·         Αντίγραφα τίτλων σπουδών

·         Άλλα στοιχεία (π.χ. συστατικές επιστολές σχετικές με προηγούμενη προγραμματιστική εμπειρία, διπλώματα ξένων γλωσσών, πιστοποιήσεις, δείγματα ιστοσελίδων κτλ.) που μπορούν να τεκμηριώσουν τις εμπειρίες και ικανότητες του υποψηφίου.

Διεύθυνση ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Τέρμα Φοίνικα - Καλαμαριά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 551 02 Υπόψη Ελένης Αποστολίδου Θεσσαλονίκη 8 Ιανουαρίου 2009.

Ο διευθυντής Επιμόρφωσης και Οικονομικών Υποθέσεων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΈΛΑΡΑΣ

αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου

(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 10-01-2008)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...