Jump to content

Playboy και Microsoft;


atsouch
 Share

Recommended Posts

Η συνεργασία της δεκαετίας! Τι Novell, EMC και Red Hat... Το sex πουλάει (ειδικά όταν είναι δωρεάν) και είναι ο καλύτερος τρόπος για να δει κανείς τι είναι και τι κάνει το Silverlight.

Η Microsoft και η Bondi Digital Publishing της Playboy Enterprises έβαλαν 53 παλιά τεύχη του Playboy από το 1954 μέχρι το 2007 στο Web (με τις διαφημίσεις τους κλπ. - όπως παλιότερα το National Geographic αν θυμάστε εσείς οι σοβαροί) και μπορούμε να τα "διαβάσουμε" μέσω ενός Microsoft's Silverlight viewer. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία του "αναγνώστη" και το περιεχόμενο είναι ελεύθερο: PlayboyArchive.com. Η Bondi Digital Publishing είχε στήσει και την πλατφόρμα για το The Complete New Yorker.

Η παρουσίαση έγινε στο Mix09 στο Las Vegas. Κατάλληλο μέρος για τέτοιες παρουσιάσεις. Καλή "ανάγνωση"... 

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη, αυτό ακριβώς έχει αξία - ένα περιοδικό όπως ήταν εκείνη την εποχή και όχι απλά φωτογραφίες ή κείμενα. Αν ξεφυλλίσει κανείς (φαντάζομαι ότι κάποιος θα μπει στιν πειρασμό) θα δει ότι το Playboy  πριν από 30-40 χρόνια φαίνεται θρησκευτικού περιεχομένου έντυπο σε σχέση με τα lifestyle περιοδικά (όχι τα hardcore) που κυκλοφορούν σήμερα. Οι δε διαφημίσεις είναι απίστευτες, με κείμενο για να σε κάνουν να πείσουν να αγοράσεις ενώ τώρα μια φωτογραφία και το brand (μερικές φορές και ένα slogan).

Στον άλλον δεν απαντώ. Προφανώς εννοεί ότι επειδή ακουμπά και θέματα development με Silverlight ήμουν πιο σχετικός... Δεν φαντάζομαι να είχε στο μυαλό του τίποτα άλλο...

Οι "άλλοι" δεν το έχουν πάρει χαμπάρι - προφανώς είναι σκυμένοι πάνω από components και interfaces.

Link to comment
Share on other sites

Καλά εσείς δεν ξέρετε για την λατρεία του Μπιλάκου (Bill ντέέέέ) για τα περιοδικά τέτοιου περιεχομένου;;;;

Μαζί με τον Balmer τα ξεφυλλίζανε!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...