Jump to content

10ο Autoexec.gr Community Event - Beyond Virtualization (Live Migration)


Recommended Posts

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 10ο Autoexec.gr Community Event, την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 στις 18:00, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι). 

Το event αυτό είναι μοναδικό, γιατί θα παρουσιαστούν οι νέες δυνατότητες του Server Virtualization (Hyper-V R2) σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση.

 Ειδικότερα οι παρουσιάσεις που θα γίνουν θα είναι:

 

1.   Live Migration (Μεταφορά VM μεταξύ servers με 0νικό downtime) Hyper-Vangelis Καψαλακης. (vangelis)

2.    Νέα χαρακτηριστικά του Windows Server 2008 R2. Χρήστος Σπανουγάκης (chris)

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει panel discussion με όλους τους moderators του autoexec, για διάφορα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες IT pros. Αυτή τη φορά θα έχει κατέβει και όλη η ομάδα του autoexec απο την Θεσσαλονίκη για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες από κοντά


FAQ

·         Χρειάζεται προεγγραφή; Όχι

·         Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν

·         Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr;  Όχι, αλλά προτείνεται

·         Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2  ώρες

Μαθαίνετε τα events μας και από την παρουσία μας στο FaceBook

 

Link to comment
Share on other sites

Δε θέλω χαζάάάά, η μυστική συνταγή του Ελενίδη δεν αντιγράφηκε απο κανένα, άσε που ο Τερκενλής δεν κάνει εξαγωγή τα γλυκά του (εσείς στην Αθήνα δεν έχετε τόσο καλά όσο εμείς εδώ [:P] )

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά όχι Τερκενλή, έχουμε και Αθήνα και δε λέει τπτ, καμιά σχέση με τα δικά του στη Θεσ/νικη. Όσον αφορά αυτό που ειπώθηκε για τη Cisco Expo, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να το σκεφτούμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη έχω καλέσει κόσμο να έρθει απο Αθήνα, ξέρεις τι σημαίνει κατι τέτοιο;;;; Ξανά απο την αρχή οι προσκλήσεις και εγώ κοντά στο έμφραγμα...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά δε μιλάω για αλλαγή ημέρας, απλά να αρχίσουμε λίγο αργότερα. Την Τετάρτη η Cisco Expo τελειώνει στις 17.30, οπότε όποιος θέλει να την παρακολουθήσει μέχρι και το panel discussion στο τέλος, πιθανότατα δεν θα προλάβει το meeting μας. Από την άλλη μεριά, αν κάποιος όντως θα είναι Expo την Τετάρτη και θέλει να έρθει και στο meeting μας, μπορεί να το αναφέρει εδώ (αν δούμε ότι δεν υπάρχει conflict για κανένα, δεν υπάρχει και θέμα συζήτησης!)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αυτή η μυστική συνταγή του Ελενίδη είναι και ο λόγος του όποτε ερχόμαστε παίρνουμε κατι κιλά καβάντζα για Αθήνα. Ευτυχώς περνάνε απο τον έλεγχο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Link to comment
Share on other sites

Σηκωθείτε απο καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια, keyboards, monitors, rdp's etc  και ξεκινήστε για την γνωστή αίθουσα Iridanos για μεγάλες απολαύσεις . 

Πάτα γκάζι λεμε !!!!

Τα λέμε απο κοντά..........

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...