Jump to content

Εγκατάσταση Template Helpdesk


vasilise
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ΑΦΟΥ κάνω εγκατάσταση το HelpDesk template  και το ApplicationCore.wsp.

Πως μπορώ να δημιουργήσω μια σελίδα με αυτό το πρότυπο????

Χρησιμοποιώ Sharepoint Services 3 Ελληνικά.

Ευχαριστώ.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Δυστυχώς το HelpDesk Template είναι για την αγγλική γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να το χρησιμοπιήσεις στο Ελληνικό Sharepoint. Αν κάνεις δηλαδή όλες τις οδηγίες που σου λέει το readme file που έχει μαζί με το template, στο τέλος δεν θα είναι διαθέσιμο στο κατάλληλο σημείο.

Για να αντιμετωπίσω τέτοια θέματα εγώ, εγκαθιστώ πάντα το Αγγλικό Sharepoint. Έτσι όλα τα templates κλπ είναι διαθέσιμα.

Εγκαθιστώ τέλος και το Greek Language PAck, οπότε το Κεντρικό Site επιλέγω να είναι στην Ελληνική γλώσσα και είμαι σε όλα ΟΚ.

Τώρα επειδή εσύ έχεις βάλει το Ελληνικό δεν ξέρω αν έχει κάποιο τρόπο να το παρακάμψεις.

Η κεντρική Σελίδα για τα Templates του sharepoint είναι η http://technet.microsoft.com/en-us/windowsserver/sharepoint/bb407286.aspx

και 20 Server Admin Templates διαθέσιμα σε άλλες γλώσσες (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=aae4cb5a-91d2-4f1b-9a45-3bb894e218f8&DisplayLang=en

Link to comment
Share on other sites

Τα 40 templates είναι για WSS 3. Δεν υπάρχει τρόπος να τα εγκαταστήσεις σε Sharepoint Services 2.

Όσον αφορά τη γλώσσα, ακόμα και αν έχεις εγκαταστήσει WSS 3 ελληνικά μπορείς να εγκαταστήσεις το αγγλικό Language Pack για να μπορέσεις να δημιουργήσεις αγγλικά sites. Έχε υπόψη όμως ότι μπορείς να φτιάξεις ένα site βασισμένο σε template μόνο στη γλώσσα για την οποία είναι φτιαγμένο το template. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να φτιάξεις μόνο αγγλικό Helpdesk.

Από εκεί και πέρα, οι οδηγίες στα download instructions για τα templates περιγράφουν βήμα-βήμα πως να τα εγκαταστήσεις και πως να φτιάξεις ένα νέο site. Που αντιμετωπίζεις πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Το template που έχω βάλει σε έκδοση 2...είναι για την έκδοση 2 και όχι για την 3 και δεν νομίζω να ανέφερα πουθενά ότι γίνεται αυτό.

Για τα αγγλικά και το template, δεν είναι ότι μπορεί να φτιάξει μόνο αγγλικό helpdesk, αφού μπορεί να πάει μέσα σε κάθε πεδίο και να του αλλάξει όνομα σε αντίστοιχο ελληνικό (πχ το announcements να το κάνει ανακοινώσεις κλπ). Σίγουρα όμως το βασικό template παραμένει στα αγγλικά (πχ ρυθμίσεις κλπ)

 

από εκεί και πέρα και εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα στην δημιουργία νέας σελίδας!

Link to comment
Share on other sites

Αφού εγκαταστήσεις το template δημιουργείς ενα νεο site με αυτό το Template. Πας Site Settings - Site & Workspaces ....Και στην δημιοργία τις νέας σελίδας δίνεις τίτλους και τα σχετικά και στα template διαλέγεις αυτό που θέλεις από τις επιλογές που έχει (σε κάποια από αυτές θα είναι και το template που εγκατέστησες. Στα ελληνικά δεν ξέρω τώρα πως είναι τα αντίστοιχα μενου αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτείς να τα αντιστοιχίσεις. Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...