Jump to content

Windows 7 & Windows Server 2008 R2 RTM!


Recommended Posts

Έβαλα τα Windows 7 Professional (MAPS) και το μόνο που δεν μπορεί να αναγνωρίσει είναι η κάρτα γραφικών Intel Extreme Graphics 2.

 

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί να μην υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω.

 

Τα έβαλα σε ένα laptop με 1400άρι cpu celeron και πάει σφαίρα πραγματικά.

 

Σε αντιστοιχη περιπτωση για μια ati,σε 7 64bit,δοκιμασα driver για vista και εκανε την δουλεια του κανονικα.Αξιζει μια δοκιμη.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και εγώ είχα πρόβλημα με τον ήχο στο Laptop με τα W7 x64 και εχθές αποφάσια να το λύσω. Έτσι αφού έψαξα αρχικά στο site του κατασκευαστή (Fujitsu) και δεν βρήκα κάποιον driver, δοκίμασα το stite του κατασκευαστή της κάρτας ήχου και όχι του laptop, το πρόβλημα λύθηκε. Δοκίμασε και εσύ το ίδιο και αν δεν βρίσκεις λύση πες να το ψάξω και εγώ. [:D]

frees76, έψαξα παντού για τους drivers, τζίφος...

Το Motherboard μου είναι ένα Asus Maximus Formula και η κάρτα ήχου που έχει, είναι μία SoundMAX Supreme-FX ADI 1988b (8 channel) της Αnalog Devices.

Στο site του κατασκευαστή (www.analog.com) το μόνο που έχει στο Support Section, είναι links των κατασκευαστών των Motherboards... (της Asus σε αυτή την περίπτωση..) και στο site της Asus, έχει μόνο drivers για Windows Vista 64bit τους οποίους δοκίμασα και ναι μέν παίζουν αλλα έχουν πρόβλημα με παραμορφώσεις κ διάφορα κολλήματα του λειτουργικού.. (οι drivers που βάζουν απο μόνα τους τα Windows 7 64bit παίζουν κ αυτοί, αλλά έχει ο ήχος κάποιο distortion..)..

Το θέμα είναι πως έχω και μία Audigy 2 Platinum..  λέτε να βάλω αυτήν τελικά?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπαίνοντας σήμερα στο site της Asus με χαρά είδα πως έχει βγάλει WHCL Windows 7 32/64 bit  Drivers για το Maximus Formula και είπα να ενημερώσω πως επιτέλους η ASUS έχει Official Windows 7 Drivers για πολλά παλαιότερα Motherboards της !! [;)]

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα Dell Latitude D505 (της εταιρίας) και το μόνο που δεν λειτουργεί είναι η κάρτα γραφικών, όλα τα άλλα παίζουν κανονικά, έχω στείλει feedback στην Microsoft γιατί μου βγάζει μήνυμα στο Action Center και τους λέω ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να υποστηρίξουν την κάρτα, δεν είναι σωστό να παίζει ως Standard VGA (αν και δεν μπορώ να πω ότι έχει θέματα απόδοσης).

Link to comment
Share on other sites

Πρόσεξε να δεις τι γίνεται, στην Intel έστειλα και παλιότερα (εποχή Vista), η Intel δηλώνει ρητά στο site της ότι δεν πρόκειται να βγάλει άλλους drivers.

Στη Dell είναι άκυρο να στείλω feedback γιατί απλά χρησιμοποιεί τους drivers των κατασκευαστών.

Η μόνη επιλογή που μου έμενε ήταν η MS γιατί γράφει generic drivers για τα λειτουργικά της, οπότε είπα να δοκιμάσω (ξέρω όμως προκαταβολικά ότι δεν θα γίνει κάτι).

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...