Jump to content

Νέο επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο Microsoft στην Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

logosmall2.jpg        goldp.jpg

 

Την ανώτατη διάκριση του Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions απένειμε η Microsoft στο SystemPlus Κέντρο Πληροφορικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τη διάκριση που απονέμει η Microsoft για τη συμμετοχή στο δίκτυο συνεργατών της, το Microsoft Partner Network.

Το SystemPlus Κέντρο Πληροφορικής, εκτός από την ειδικότητα του επίσημου εκπαιδευτικού κέντρου (Learning Solutions) κατέχει και τις ειδικότητες Networking Infrastructure Solutions, Advanced Infrastructure Solutions (Active Directory) και Security Solutions, έχοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του αξιόλογους επαγγελματίες της πληροφορικής με μεγάλη τεχνογνωσία στα προϊόντα Microsoft, κάποιοι από τους οποίους είναι και Microsoft Most Valuable Professionals (MVPs).

Επιπρόσθετα, είναι πολύ σημαντικό ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο Microsoft διευθύνεται από έναν ενεργό Microsoft Certified Trainer και Microsoft Most Valuable Professional, τον Χρήστο Σπανουγάκη, ο οποίος είναι επίσης ενεργό μέλος και moderator της μεγαλύτερης κοινότητας για IT Professionals στην Ελλάδα, του AutoExec.Gr.

Το SystemPlus Κέντρο Πληροφορικής προσφέρει άμεσα όλη τη σειρά επίσημων τεχνικών σεμιναρίων Microsoft στη Θεσσαλονίκη, που απευθύνονται στον Έλληνα επαγγελματία μηχανογράφο, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εκπαιδευθεί στα νέα προϊόντα. Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς, έχουν ήδη ξεκινήσει ειδικές προσφορές στα τεχνικά σεμινάρια Microsoft με ΔΩΡΕΑΝ τις εξετάσεις πιστοποίησης, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση http://www.systemplus.gr/microsoft_offers.html.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε http://www.systemplus.gr.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και από μένα Χρήστο και επίσης συγχαρητήρια στην Microsoft για την διάκριση που έδωσε στο εκπαιδευτικό κέντρο του Χρήστου Σπανουγάκη, σ'έναν άνθρωπο που όποιος έχει κάνει μάθημα μαζί του καταλαβαίνει τι εννοώ. Οχι δεν κάνω διαφήμιση στο εκπαιδευτικό κέντρο του Xρήστου απλά είναι η αλήθεια

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια. Είναι πολύ καλό για την Θεσσαλονίκη και την Β.Ελλάδα να υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρείες όπως η δική σου.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Χρήστο!!!
Αντε και από Σεπτέμβριο να κανονίσουμε εξετάσεις και μαθήματα.

Ωραία και έψαχνα για παρέα.

 

Μπράβο Χρήστο. Καλές διακοπές. Τα λέμε απο Σεπτέμβρη.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι. Ετοιμαστείτε γιατί το φθινόπωρο θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις.

Χθες το απόγευμα και κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου για Windows Server 2008, ξεφύγαμε λίγο, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τον Windows Server 2008 R2, τον εγκαταστήσαμε, τον περιεργαστήκαμε, αλλά όχι μόνο αυτό: Μέσα σε χρόνο περίπου 1 ώρας, στήσαμε ένα demo περιβάλλον Virtual Machine Live Migration με HyperV. Έτσι οι συμμετέχοντες είδαν στην πράξη πως μπορεί πλέον η τεχνολογία του Hyper-V να ανταγωνιστεί με ίσους όρους την VMWare (VMotion). Οι virtual μηχανές πήγαιναν πέρα-δώθε από τον έναν server στον άλλον, και ο "demo τελικός χρήστης" δεν καταλάβαινε τίποτα. Σε ότι αφορά το δικτυακό κομμάτι, κατά την διάρκεια της μετάβασης χανόταν μόνο ένα ping. Και όλα αυτά με το λειτουργικό που ήδη έχει αγοράσει ο πελάτης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος (τα εργαλεία διαχείρισης που αλλού χρεώνονται, εδώ είναι ήδη μέσα στον Server 2008 R2 και τζάμπα). Όποιος δεν θέλει να πληρώσει και host μηχανήματα με άδειες Server 2008 R2 για να φιλοξενεί τις εικονικές μηχανές, μπορεί να χρησιμοποιήσει την δωρεάν έκδοση Hyper-V Server 2008 R2, πάλι χωρίς επίσης επιπλέον κόστος για τα tools. Τα περισσότερα credits πηγαίνουν στον Hyper-Vangeli φυσικά, που δοκίμασε και έδειξε το Live Migration για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε event του AutoExec.Gr στην Αθήνα (αυτό για όσους δεν έρχονται στις συναντήσεις μας). 

Και όλα αυτά κατά την διάρκεια τεχνικού σεμιναρίου, ξεφεύγοντας από την συνηθισμένη ύλη, προσφέροντας μια αρκετά καλή εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο κι από μένα ρε Χρήστο.

 

Διάνυσες μεγάλο δρόμο από το 1998, από αυτοδίδακτος - μαθητής – εισηγητής μας και τώρα επιχειρηματίας (θυμάσαι την πρώτη φορά που ήρθες να μιλήσουμε, αγκαλιά με τον χαρτοφύλακα σου ?)

 

Εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου, σε ευχαριστούμε διότι έβαλες και συ ένα λιθαράκι, ως εισηγητής μας, για να προοδεύσει η εταιρία μας.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...