Jump to content

Συμφωνία Microsoft και Nokia για Office Mobile στα Nokia


Recommended Posts

Συμφωνία σύναψαν η Microsoft και η Nokia , για τα μοντέλα της Nokia να έχουν office mobile applications ακόμα και office mobile communicator.

Μεγάλο ενδιεφέρον έχει και η στρατηγική τους συνεργασία για το σχεδιασμό mobile enterprise solutions .

Πληροφορίες θα βρείτε εδώ  http://www.microsoft.com/presspass/press/2009/aug09/08-12PixiPR.mspx

Link to comment
Share on other sites

Είδη έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλεία Nokia – Microsoft με το Mail for Exchange το οποίο έχει πλήρη λειτουργικότητα με Exchange 2007 SP1.Επίσης υποστηρίζει η τελευταία του έκδοση τα Microsoft exchange 2007 SP1 security policies,remotely lock and wipe the device and memory card if it is stolen or if the password is incorrectly entered a predefine number of times

Link to comment
Share on other sites

Πάνε να πάρουν κομμάτι από την πίτα των smartphones (γενικά) και βρήκαν την πλέον τελματωμένη πλατφόρμα της αγοράς για να το κάνουν. Χειρότερη ακόμα και από τα ίδια τα Windows Mobiles. Αντί να κάτσουν να φτιάξουν τα Windows Mobile να γίνουν αυτό που έπρεπε να είναι εδώ και καιρό, τρίβονται στη Νόκια. Και αυτά τα λέει άνθρωπος που επί σχεδόν 6 χρόνια έχει Windows Mobile τηλέφωνα μόνο. Τι να πω... Αν δεν αγοράσουν τη RIM, προκοπή δε θα δουν. Η Νοκια έχει χάσει το παιχνίδι των smartphones εδώ και καιρό και το ξέρει, αλλα δε μπορεί να κάνει κάτι, όπως και η MS.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...