Jump to content

Προβλημα λήψης e-mail.


monsteras
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

έχω το εξής φαινόμενο με έναν συγκεκριμένο χρήστη. Ο χρήστης αυτός, είχε να λάβει e-mails μία εβδομάδα λόγο αδείας. Με το που γύρισε και άνοιξε το outlook, παρατηρήθηκε ότι για δύο μέρες δεν του κατέβηκαν όλα τα e-mails του, π.χ. για την Πέμπτη ενώ του έστειλαν 12 e-mails του κατέβηκαν μόνο 2. Το παράδοξο είναι ότι στο owa φαίνονται όλα τα e-mails κανονικά και αυτά που δεν κατέβηκαν από το outlook φαίνονται σαν unread, όπως και θα έπρεπε να φαίνονται. Ο χρήστης δεν έχει ξεπεράσει τα quotas που έχουμε ορίσει. Χρησιμοποιούμε έναν Exchange Server 2007 σε περιβάλλον Windows Server 2003 και στους client είναι στημένο το Outlook 2007. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβει; Ευχαριστώ, προκαταβολικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να κάνεις unckeck το Exchange Cashed Mode στο outlook και να ξανασυγχρονίσει με τον exchange server, στην συνέχεια ξανατσέκαρε το μετά να δείς αν έφτιαξε την συμπεριφορά του.

Είναι στα tools->accounts-> Change τον Account του Exchange έχει ένα check κάτω απο το server name.

V

 

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, καταρχήν, ευχαριστώ για την βοήθεια.

Άργησα κάπως να σας απαντήσω, για τον λόγο ότι ο χρήστης απουσίαζε και δεν μπορούσα να δοκιμάσω αυτά που μου προτείνατε.

Το πρόβλημα τελικά λύθηκε, ακολουθώντας αυτά που πρότεινε ο Vangelis.

[;)]

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...