Jump to content

Πλήθος περιοδικών για χάρισμα...


Develekos
 Share

Recommended Posts

Γεια σας συνάδελφοι,

Σκέφτηκα ότι μπορεί να αποδειχθεί καλή ιδέα να το αναφέρω εδώ. Έχω πάρα πολλά τεύχη (μία τεράστια κούτα γεμάτη) του Computer Arts. Όσοι είναι του χώρου γνωρίζουν ότι είναι το μεγαλύτερο περιοδικό για γραφικές τέχνες διεθνώς. Έχω όλα τα τεύχη επί σειρά ετών έως και πέρυσι που σταμάτησα να το πέρνω και είναι σαν καινούργια. Επειδή είναι κρίμα να πεταχτούν επειδή το περιεχόμενο είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ας είναι παλιά τεύχη, όποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον γραφίστα, ο οποίος θέλει να "σκάσει" το κεφάλι του από ιδέες και πολύτιμο υλικό που δεν θα μπορούσε να αποκτήσει ο ίδιος ας με ενημερώσει. Τα έχω εδώ και ένα μήνα έτοιμα, φορτωμένα στο φορτηγάκι μου για delivery. Θα χαρώ να πιάσουν τόπο και να μην καταλήξουν σε κανά κάδο ανακύκλωσης.

Χαίρετε,
Δεβελέκος Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Είναι μια μεγάλη κούτα με περιοδικά. Το περιοδικό δεν είναι τόσο παλιό ώστε να έχει εκδόσει τόσα πολλά τεύχη. Δεν ξέρω πόσα είναι αλλά όχι και τόσα πολλά. Μικρή σημασία δεν έχει; Αν και μάλλον θα τα βόλευες όλα (αφού δεν είναι 100άδες), κράτησε μόνο αυτά που μπορείς να βάλεις στο χώρο σου και τα υπόλοιπα κάποιος θα βρεθεί να του τα δώσω.

Αναμένω...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις άδικο αλλά επειδή σε κάποιον γραφίστα θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, τα λυπάμαι να τα έχω να σκονίζονται στη βιβλιοθήκη. Είναι καλύτερα να τα αξιοποιήσει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επειδή δεν φαίνεται να προκύπτει τελικά κάποιο ενδιαφέρον, ενημερώνω ότι θα περιμένω έως το τέλος της εβδομάδας. Τότε, εάν κάποιος τελικά δεν βρεθεί να χρειάζεται τα περιοδικά θα πάνε προς ανακύκλωση.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

μεγαλη αποφαση! εχω συλογη pcmaster του 80-90 και οποτε φτανω στο καδο ανακυκλωσης τα ξαναγυριζω σπιτι!!!

 

 NK

εγώ έχω κρατήσει 1-2 pc master εκείνης της εποχής, αλλά και 1 Pixel ...για να θυμάμαι.

τα υπόλοιπα έφυγαν σε μία νύχτα

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...