Jump to content

cert server


dimstath
 Share

Recommended Posts

Γεια σε όλους. Έχω κάνει σε εγκατάσταση σε windows server 2003 το hp openview manager για όσους το γνωρίζουν. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν θέλω να κάνω deploy το agent σε ένα pc μου λέει ότι δεν υπάρχουν τα certificates. Ο server που έχει το πρόγραμμα και το pc είναι στο ίδιο domain. Υπάρχει και cert server. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από certificates μπορεί κάποιος να μου γράψει με απλά βήματα πως ζητήσω certification για τον server που χρησιμοποιώ και να το βάλω και στο pc για να μπορέσω να το κάνω deploy. Aν τα γράφω σωστά φυσικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μου απαντήσουν

 

Δημήτρης

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Με τα λιγα που ξέρω για τα certificates , έρχομαι να βοηθήσω με τα αυτονόητα:

1. ποιου ειδους certificates δεν υπάρχουν?

2. Θα πρέπει να "εκδόσεις" στον CA  σερβερ , ισως, το certificate απο τό certification authority σου, και μάλιστα για τον λόγο που το θέλει, ίσως, το openview - εκτός άν θέλει ένα "απλό" πιστοποιητικό το οποίο ίσως υπάρχει σαν template στο certificate templates του CA ?

3. Αν εκδόσεις το "σωστό" πιστοποιητικό, τότε στο security properties του πιστοποιητικού μέσα από το certificate templates console του CA, τσεκάρεις το "enroll" για τα AD Groups / Users που  εσύ θες, και μετά το δίνεις select a new "certificate template to issue" με δεξι κλικ στο "certificate templates "  .

 

Μετά για να κάνεις deploy το πιστοποιητικό πρέπει να ενεργοποιήσεις το autοenrollment μέσα απο το gpo του  OU, ή αν δεν θέλεις autoenrollment ενεργοποίησε το "certificate services client -  certificate enrollment policy".

 

Αυτά για τα βασικά.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...