Jump to content

Χορηγοί και υποστηρικτές του IT Pro Connections 2009 σας ευχαριστούμε !


Akladakis
 Share

Recommended Posts

Το autoexec.gr και οι συνδιοργανωτές του IT PRO Connections θέλουν να ευχαριστήσουν την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιείται το event στις 21-22 Νοεμβρίου , για την υποστήριξη και αναγνώριση που προσφέρουν στην κοινότητα μας με αυτή την κίνηση.

Επίσης ευχαριστούμε  το Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (e-tee) για την τιμητική υποστήριξη του.

Αυτονόητα είναι και τα ευχαριστώ μας προς την Microsoft Hellas για την συμμετοχή της ως χρυσού χορηγού στο event , της DELL ώς αργυρού χορηγού, στις εταιρίες i-Team και ADAOX HELLAS για τις χορηγίες τους, όπως και της OTE ACADEMY για την υποστήριξη της.

Τέλος σημαντική υποστήριξη μας προσφέρουν και τα περιοδικά PC-Magazine , IT Professional Security ,Netweek και MarketingWeek αλλά και τα CAR, EVO, NAUTICA, POWER BIKES του ομίλου Option Press ως χορηγοί επικοινωνίας.

Το ίδιο το event βέβαια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την βοήθεια της εταιρίας Videotooth  η οποία όχι μόνο παρέχει τον  οπτικοακουστικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του event αλλά και το προσωπικό που χειρίζεται όλα τα μηχανήματα. Είναι η ίδια εταιρία που πέρσι μας άφησε άφωνους με τα μαγικά που βλέπαμε επί της οθόνης.

Ευχαριστούμε

 

 

Link to comment
Share on other sites

Και φυσικά ευχαριστούμε και όλα τα παιδιά που βοηθούν στην διοργάνωση με τον προσωπικό τους χρόνο (που τον στερούν από τα παιδιά τους, συζύγους και φίλους...). Χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα!

Link to comment
Share on other sites

γενικώς ευχαριστούμε όσους προσφέρουν την δυνατότητα να γίνει αυτό το event πραγματικότητα και ευχόμαστε να καθιερωθεί στα ελληνικά δρώμενα...

επίσης να μιλήσουμε ότι το κόστος είναι κάτι που έχει κάνει εντύπωση σε πολλούς...είναι πραγματικά χαμηλό για την συμμετοχή και όσο πιο χαμηλό είναι τόσο περισσότερο κόσμο θα έχει κάθε χρόνο.

 

άντε με το καλό...δεν μπορώ να περιμένω :)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...