Jump to content

Ask the Experts για άλλη μια φορά (Teched 2009 Berlin)


Akladakis
 Share

Recommended Posts

Από σήμερα 9/11/2009 και μέχρι την Παρασεκυή 13/11/2009 γίνεται το Teched 2009 στο πολύ ωραίο όπως μέχρι τώρα φαίνεται Βερολίνο.

Φυσικά η ομάδα του autoexec.gr δεν θα μπορούσε να λείπει, και θα παρακολουθήσει όλες τις καυτές τεχνολογικές εξελίξεις από κοντά, τις οποίες και θα μεταφέρει σε όλους όταν επιστρέψει στο www.itproconnections.gr.

Επιπλέον 2 moderators και ένα μέλος του autoexec.gr για άλλη μια φορά έχουν την τιμή να εκπροσωπούν την κοινότητα αλλά και την χώρα στην κατηγορία “Ask The Experts”, όπου θα απαντούν στις απορίες των 7000 συνέδρων για τα προϊόντα που εκπροσωπούν

Ο Αντρέας Τσούχλαρης (MVP) , για τα Windows Mobile , ο Θανάσης Κλαδάκης (MCT) για τον WS 2008 (Virtualization, θα μου δίνει σκονάκια ο Hyper-Vagelis), και ο Παναγιώτης Καναβός (MVP) για το Project Server.

Επιπλέον, την Τρίτη 10/11/2009 o Χρήστος Σπανουγάκης (MVP) και ο Θανάσης Κλαδάκης θα συμμετάσχουν σε Panel Discussion σε ένα από τα auditoriums του event, με θέμα “You want to be an MVP?”. Η συζήτηση θα μαγνητοσκοπηθεί.

Και φέτος λοιπόν θα υπάρχει Ελληνική παρουσία στο προσωπικό της Teched όπως φυσικά και στο κοινό της (περίπου 70 Έλληνες). Υπάρχει και η συγκυρία του εορτασμού των 20 ετών από την πτώση του τοίχους οπότε το event γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και από το blog του Χρήστου Σπανουγάκη.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δείτε το video της συνέντευξης που κάναμε με τον καλό μας φίλο και MVP από την Μ. Βρεττανία, τον Justin Rodino και το οποίο έχει δημοσιευτεί στην σελίδα της TechEd. Η ψήφος σας (ξέρετε, εκεί που έχει τα αστεράκια) είναι απαραίτητη.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Είναι επίσης διαθέσιμο και το video από το panel στην TechEd 2009, όπου συμμετέχουν οι moderators του Autoexec Σπανουγάκης και Κλαδάκης. Δείτε το videο:

http://www.msteched.com/online/view.aspx?tid=b19e103d-61d8-4f02-9812-3ab0d1283011

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...