Jump to content

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που οργάνωσε το IT Pro Connections


klag
 Share

Recommended Posts

Ελπίζω τουλάχιστον να "ξεχάσετε" λιγο την κούραση σας γνωρίζοντας ότι το Event ήταν πάρα πολύ καλό και κάνατε εξαιρετική δουλειά. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το CyberCrime (χωρίς να θέλω να μειώσω την ποιότητα του περσινού event) καθώς τα θέματα που αναφέρατε, αφορούσαν cases τα οποία συναντάμε καθημερινά στη δουλειά μας.

Όλη η ομάδα που βοήθησε στην οργάνωση του
Event αξίζει συγχαρητήρια γιατί όταν γυρνάς σπίτι και νιώθεις οτι το σκ δεν πηγε χαμένο τότε να ξέρετε ότι έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Η γνώση που που προσφέρατε δεν τη συναντάς στα βιβλία (την αποκτάς και μέσω εμπειρίας) και εσείς είσασταν εκεί ώστε να μοιραστείτε ένα κομμάτι της μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω σε όλη την ομάδα τα θερμά μου συγχαρητήρια ΚΑΙ από εδώ για το εξαιρετικό αυτό event.

Είναι το μοναδικό event το οποίο έχω παρακολουθήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τόσο πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία αλλά κυρίως με εξαιρετικούς ομιλητές, οι οποίοι εμφανώς έχουν πάρα πολύ μεράκι για αυτό που κάνουν και για το λόγο αυτό μπορούν να το παρουσιάσουν, να το μεταδώσουν αλλά και να λύσουν τις απορίες του κοινού, παρά την απίστευτη κούραση της προετοιμασίας.

 

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, που θα έχουμε και περισσότερες απορίες μετά την υλοποίηση όσων παρακολουθήσαμε! 

 

Καλή ξεκούραση σε όλους σας και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που οργάνωσε το IT Pro Connections και από εμένα και τις ευχαριστιές μου για τα Windows 7 Ultimate. Θα τα εγκαταστήσω στο νέο workstation που θα πάρω συντόμος μια και στα άλλα 3 που έχω είναι ήδη εγκατεστημένα Windows 7 Ultimate.

 

Ελπίζω να συνεχίσετε την προσπάθεια και να γίνει και του χρόνου η ίδια εκδήλωση με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και καλύτερη διαχείριση χρόνου (τα ακούς Νάσοοοοοο????).

 

Εαν ενδιαφερόσαστε ίσως και για άλλες τεχνολογίες (π.χ. Citrix XenApp) θα μπορούσα να συμμετάσχω και εγώ στην επόμενη εκδήλωση (ελεύθερου χρόνου επιτρέποντος).

 

Εκτός και αν δεν δέχεστε non-MVP και non-Certified ομιλητές.

 

Και πάλι συγχαρητήρια και ελπίζω να βρώ την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά στην επόμενη συνάντηση.

 

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια... είναι η δύναμη που μας δίνεται για να προχωρήσουμε καλύτερα για το επόμενο...

 

όσο για την περίπτωση του φίλε spkoukos, δεν είναι θέμα MVP ή certified...

και εγώ έχω κάποιους τίτλους, αλλά aircrack-ng και backtrack linux χρησιμοποίησα μαζί με τον έταιρο gspiliot.

 

φυσικά και θέλουμε να δούμε και άλλες τεχνολογίες...και ειδικά εμένα που με ενδιαφέρει και το interoperability... θα τα κάνουμε όλα να δουλεύουν σούπερ :)

 

μέχρι το επόμενο όμως, μην χάνετε τις δωρεάν μηνιαίες συναντήσεις του autoexec.gr όπου βλέπουμε αντίστοιχα πράγματα και λύνονται πολλές απορίες.

 

ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά σας λόγια :)

Link to comment
Share on other sites

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας! [:)]  Νομίζω ότι όλοι σας χρωστάμε ένα ευχαριστώ γιατί πίσω από το weekend κρύβονταν πολλές ημέρες δουλειάς και ακόμη περισσότερα ξενύχτια...!

 

Οι παρουσιάσεις ήταν professional, αναλυτικές, διασκεδαστικές και πολύ χρήσιμες! Εύχομαι να επαναληφθεί και το 2010 και φυσικά να καθιερωθεί ως γεγονός.

 

Σε ένα έτσι ... "βαθύτερο" επίπεδο ... επιτρέψτε μου να πω ότι τέτοια γεγονότα δημιουργούν πρότυπα επαγγελματισμού που ευελπιστώ με το χρόνο να ανεβάσουν το επίπεδο του IT στην Ελλάδα, να αλλάξει η νοοτροπία των εταιρειών σχετικά με τα τμήματα μηχανογράφησης, καθώς και να εξαλείψουν σιγά σιγά το φαινόμενο/πρόβλημα "ο "τεχνικός" που τα κάνει όλα και συμφέρει".

 

Και πάλι μπράβο!

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@All: Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, ειλικρινά μας ξεκουράζουν και μας γεμίζουν με όρεξη και δύναμη για τα επόμενα μεγάλα events, μιας που έχουμε και τα μηνιαία (ακούς miss marple??? έχεις πολλές απουσίες στη Θεσσαλονίκη). Θέλουμε να μας πείτε τι σας ενδιαφέρει να δείτε στο επόμενο για να προετοιμαστούμε. Ελπίζουμε να διασκεδάσατε (με την υπερπαραγωγή Κλαδάκη-Σίμου [:P]) και να φύγατε γεμάτοι με γνώσεις και μεγαλύτερη βεβαιότητα για το "τι" μπορείτε να κάνετε με τα εργαλεία που κυκλοφορούν και σας δείξαμε.

 

@SPKoukos: Βεβαίως μας ενδιαφέρουν και άλλες τεχνολογίες (εγώ ειδικά έχω Citrix υποδομή στην εταιρία που εργάζομαι εδώ και χρόνια).

 

@Miss Marple: Όπως σου είπα, θα σε μεταφέρω εγώ στα events του Autoexec.gr στη Θεσσαλονίκη (έτσι για να μην ταλαιπωρείσαι) :-)

 

@Fenia: Τα είπαμε και έξω και είμαι σύμφωνος, ελπίζουμε ότι σιγά σιγά τα φαινόμενα του "Τα κάνω όλα και συμφέρω"  θα μειωθούν όσο περνά ο καιρός, όσοι ήσασταν στο Event πλεόν "γνωρίζετε" κάποιες τεχνολογίες και δεν είστε στην κατηγορία "το άκουσα κάπου"!

 

Να ευχαριστήσω το Autoexec.gr και την ομάδα της διοργάνωσης για την τιμή που μου έκανε να είμαι ομιλητής και μάλιστα με το Ν. Κλαδάκη, με τον οποίο ρίξαμε απίστευτη δουλειά και ξενύχτια στο τετραήμερο που ήμουν στην Αθήνα, ο κόπος και η κούραση όμως μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.

 

Μην ξεχνάτε το Launch των Windows7, Server 2008 R2 & Exchange 2010 στις 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν μπόρεσα να έρθω λόγο δουλειάς θα δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά. Είμαι σιγουρος ότι κάναν απίστευτη δουλειά. Ανυπομονώ για event στην Θεσσαλονίκη!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και απο εμένα.

Ήταν ένα απο τα καλύτερα και απολαυστικότερα IT Events που έχω παρακολουθήσει. Καθόλου κουραστικό παρόλο που ήταν Σαββατοκύριακο, που είναι πολύτιμο για όλους μας.

Μας πούλησαν βέβαια λίγο οι δικηγόροι μιας και φαινόταν οτι θα ήταν ενδιαφέρουσα η συζήτηση που θα γινόταν αλλά δεν πειράζει. Μάλλον κάτι ξέρει ο λαός που λέει μην μπλέξεις με γιατρούς και δικηγόρους; Χεχεχε

Εδω και δυο ημέρες μόλις έρχεται προβληματικός Η/Υ στην εταιρεία κοιτάζω πίσω μου μπας και σκάσει η Jennifer (Καψαλάκης) φάντασμα και με κυνηγάει με κανένα δρεπάνι.

Παιδιά και πάλι συγχαρητήρια και αναμένουμε για το επόμενο Event. 

Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μπράβο και απο εμένα σε όσους κουράστηκαν για να διοργανόσουν το event. Πραγματικά ήταν άψογο, έστω και αν δεν ολοκληρώθηκαν κάποια πράγματα*.

 

 

* πιστεύω λογικό αν λάβουμε υπόψη τη συγκέντρωση που προηγήθηκε στην αίθουσα αυτή τη μέρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση :P

Link to comment
Share on other sites

Είναι απερίγραπτο, το Ελληνικό ΙΤ έζησε μοναδικές στιγμές. Η θεματολογία υπέροχη, οι ομιλιτές απίστευτοι ..... και εις ανώτερα ...

Και χωρίς να υπερβάλλω, εχω παρακαλουθήσει συνέδρια / events και παγκόσμιας εμβέλειας, τέτοιες παρουσιάσεις δεν υπήρχαν.

Μπράβο σας και πάλι

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο και απο εμένα σε όλους όσους συνεβαλαν σε αυτό το ΠΟΛΥ καλό για τα Ελληνικά (και όχι μόνο) δεδομένα!! Εκτιμώ πολύ το χρόνο και την ενέργεια που δώσατε όλοι για την προετοιμασία των παρουσιάσεων, όπως φαντάζομαι και οι υπόλοιποι που παρεβρέθηκαν.

 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ λοιπόν, ακόμα καλύτερο και με περισότερο χρόνο και πιο εις βάθος αναλύεις των τεχνολογιών!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...