Jump to content

Πρόβλημα με lookup field και Document library permissions


ekarafilis
 Share

Recommended Posts

Αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα με ένα document library και ένα lookup field σε ένα custom list στον Sharepoint .

Όταν συνδέσεις το lookup field με κάποιο αρχείο στο document library και κάνεις break το permission inheritance στο αρχείο του DL, τότε το lookup field value εξαφανίζεται από το view των χρηστών χωρίς καμία αιτία αφού τα δικαιώματα παραμένουν όπως πριν. Αν ξαναεπαναφέρεις το inheritance το value ξαναεμφανίζεται.

 Θα ήθελα να κάνω επίσης δύο παρατηρήσεις:

-          Οι administrators βλέπουν πάντα την τιμή του πεδίου

-          Άλλες λίστες με ακριβώς τα ίδια δικαιώματα και ρυθμίσεις λειτουργούν κανονικά (εγκατάσταση από list templates)

-          H λίστα λειτουργούσε κανονικά και ξαφνικά ξεκίνησε να παρουσιάζει το πρόβλημα. Είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος (1200 περίπου αρχεία) και έχει τα περισσότερα permissions exclusions από τις υπόλοιπες, πράγμα που σημαίνει ότι στα root permissions της λίστας υπάρχουν γύρω στους 60 χρήστες που εμφανίζονται με Limited Access Permissions.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

 

Link to comment
Share on other sites

Τυχεράκια, φαίνεται ότι υπάρχει και σχετικό KB και hotfix. Δεν θα χρειαστεί καν να ανοίξεις το Reflector! Το KB 971025 αναφέρεται στο "The lookup columns in a SharePoint list return empty fields when the list item count exceeds 1000 items in a Windows SharePoint Service 3.0 site". Το hotxif βρίσκεται στο KB 971065

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...