Jump to content

Μπορείτε να με βοηθήσετε;


nicoleK01
 Share

Recommended Posts

Έχω αγοράσει ένα κατάστημα απο ενα κύριο.Μέσα στην τιμή είχαμε βάλει και την άδεια του καταστήματος η οποία θα πέρναγε στο όνομά μου με μεταβίβαση.Έγω δεν ήξερα τίποτα πέρι μαγαζιών και αδειων κτλ...πίστευα οτι θα την είχε κάνει την μεταβίβαση.Αλλά τώρα μετα απο 1 χρόνο και 9 μήνες που θέλω να πουλήσω την επιχείρηση δεν μπορώ.Την άδειά του την είχε καταθέσει στον δήμο 4 μήνες πριν το πάρω.Χαζομαρα μου που περίμενα τόσο καιρο αλλα τώρα τι κάνω?Χρόνο δεν έχω γιατί ο άντρας μου φεύγει με μετάθεση και πρέπει να παω να βρω δουλειά εκεί που παει.Υπάρχει κανένας τρόπος να την βγάλω γρήγορα?

Link to comment
Share on other sites

 

.... Νομίζω ότι έχετε μπερδευτεί λίγο όσο αφορά το forum αυτό ... εδώ είναι IT πύλη... IT σημαίνει Information Technology και ασχολείτε με υπολογιστές, σχετικές τεχνολογίες και λογισμικά.

 

Μήπως να απευθυνθείτε σε κάποιο ΚΕΠ ή στον τοπικό δήμο;

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Κάτι θα κάνουμε και για σένα.

θα κάνεις το τελευταίο σου post στο site www.taxheaven.gr.

Είναι site με λογιστές. Είναι οι καταλληλότεροι για να σε βοηθήσουν, καθώς μπορούν να αναλλάβουν όλη τη διαδικασία έκδοσης άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Και τώρα μια ερώτηση εγκυκλοπαιδικής γνώσης. Λογιστή δεν έχεις? ΦΠΑ,ΤΕΒΕ και τα συναφή δεν αποδίδεις? Επικεφαλίδες στις ταμειακές, Φορολογικούς μηχανισμούς με τη νέα επωνυμία δεν έχεις βάλει? Απλά πήρες ένα κατάστημα και άρχισες να πουλάς?

 

Link to comment
Share on other sites

Θα έλεγα  να χρησιμοποιήσετε όση διπλωματία σας έχει περισέψει και να επικοινωνήσετε με τον κύριο αυτόν και να  ζητήσετε την  "βοήθειά του" στο "προβληματάκι σας".

Συμβουλευτείτε κι έναν δικηγόρο γιατί δεν θέλω να  είστε ακάλυπτη. Και , συμφωνώ, το taxheaven.gr θα μπορούσε να  βοηθήσει στο διαδικαστικό κομμάτι αρκετά.

Καλή σας τύχη.

 

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς στο TaxHeaven δεν μπορούμε να εγγραφούμε εμείς, μόνο όσοι έχουν σχέση με οικονομικά, φοροτεχνικά.

Προσπάθησα στο παρελθόν να γραφτώ και δεν μου επετράπη, στο forum όμως μπορείτε να ψάξετε για λύση στο πρόβλημα σας.

Και δυστυχώς όπως ανέφερε και η Fenia, το forum αυτό δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα.

Εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...