Jump to content

DPM 2010 PowerShell Script - Hyper-V Auto-Protection


Catastrophic Failure
 Share

Recommended Posts

Σε κάθε εικονικό περιβάλλον (virtualized environment), η προσθήκη νέων VMs είναι μια συχνή λειτουργία. Παρόλο που οι backup administrators μπορούν να προστατεύσουν έναν ολόκληρο Hyper-V host, χρησιμοποιώντας το DPM Management Console, το protection group έπρεπε να τροποποιηθεί manually για να συμπεριλάβει τις νέες εικονικές μηχανές «virtual machines» που έχουν έρθει με το Hyper-V host. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Αυτά τα scripts αναμένεται να συνεργαστούν με τον DPM 2010 Beta. Με τη χρήση τους, θα είστε σε θέση γρήγορα να συγκεντρώσετε ένα script  που να επιτρέπουν την αυτόματη προστασία των hyper-v hosts.

 

Σημείωση: Αυτά τα scripts λειτουργούν για ένα υπάρχων protection group και δεν δημιουργούν μια νέα ομάδα προστασίας «fresh protection group».

 

Τα συνημμένα scripts αυτοματοποιούν το έργο της προσθήκης κάθε νέας εικονικές μηχανές «virtual machines» που αναγνωρίζονται από τα Hyper-V hosts  και προστατεύονται από το DPM server σε υπάρχων protection groups . Υπάρχουν διάφορα σενάρια για Hyper-V clusters (AddNewClusteredVM.ps1) και αυτόνομο Hyper-V hosts (AddNewStandAloneVM.ps1). Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το script για standalone servers για την αυτόματη προστασία των non-clustered virtual machines σε κάθε Hyper-V host που είναι part ενός cluster.

 

Πραγματοποιήστε λήψη του DPM 2010 PowerShell Script - Hyper-V Auto-Protection από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

ü      DPM 2010 PowerShell Script - Hyper-V Auto-Protection

 

Σημείωση:

Hyper-Vangeli, εάν έχω κάτι λάθος διόρθωσε με.[8-|]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...