Jump to content

Τελικά δεν θα μας κόψουν το Word !!!


Akladakis
 Share

Recommended Posts

3-4 φορές το χρόνο, ένα συνταρακτικό νέο χτυπά την υφήλιο των ITPro. Το τάδε πρόγραμμα της Microsoft έχει bug (σώπαααααα)…το άλλο με το που το βάζεις εμφανίζεται η orange screen of disaster, το παράλλο με το που το αντικρίζεις μαρμαρώνεις, και άλλα πολλά συνταρακτικά εμφανίζονται στα πρωτοσέλιδα των διαφόρων portals.

Το τελευταίο που είδαμε ήταν : “Αμερικανικό δικαστήριο απαγόρευσε στη Microsoft να πουλάει το Word”. Wowowowowow, και άντε να συνηθίσεις το WordPad.

Τουλάχιστον σε αυτό το άρθρο υπάρχει κάποια βάση, αφού λόγω παραβίασης μιας ευρεσιτεχνίας η Microsoft θα αναγκαστεί να αφαιρέσει κάποια χαρακτηριστικά του XML Tagging από το Word 2007.

Και πια είναι η επίπτωση σε μας?  Όντως το Word 2007 θα σταματήσει να πουλιέται όπως αφήνει να εννοηθεί  η πλειοψηφία των σχετικών άρθρων?

Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι.(εξηγώ τα 4 όχι):

1.       Δεν επηρεάζεται κανείς που έχει αγοράσει το Office πριν την 11/1/2010.

2.       Η απαγόρευση αφορά deployments που γίνονται στην Αμερική.

3.       Δεν επηρεάζεται η επερχόμενη έκδοση του Office και του Word 2010.

4.       Ακόμη και για όσους θα επηρεάζονταν (Αμερική μετά την 11/1/2010) η Microsoft προσπαθεί να βγάλει patch πριν την εκπνοή της προθεσμίας.

Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι μάλλον είχαμε άλλη μία περίπτωση υπερβολής.

Για όσους ενδιαφέρονται για την ουσία μπορούν να δούν τον link που αναφέρω παραπάνω και το δελτίο τύπου της Microsoft εδώ.

 

Link to comment
Share on other sites

Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε μια ωραία παροιμία. «Έκαναν την τρίχα, τριχιά», και όπως έχει πει και ο Χάρρυ Κλύν, θα βγει ο ΧάρρυΚ μέσα από τον ΙΕ και μας πήρε και τα σώβρακα…

Link to comment
Share on other sites

Βασικά την ευρεσιτεχνία αυτή την ενσωμάτωσε γιατί υπήρχε επικείμενη εξαγορά της κατασκευάστριας εταιρίας, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε, μετά απο αυτό άρχισαν να τραβιούνται στα δικαστήρια για την ενσωμάτωση του κώδικα της δεύτερης. Η ανακοίνωση είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής μάχης.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Νάσο.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ν'απορεις...

 

Διάβασα και εγω παρόμοια αρθρα στο ιντερνετ, βεβαια τα ποιο ανυπόστατα και παραπλανητικά ηταν απο site τύπου in.gr. Ελεος πια... Αυτοι που βγαζουν τετοιου ειδους ειδήσεις ειναι δημοσιογράφοι εεε;

Αμερικανικό δικαστήριο απαγόρευσε στη Microsoft να πουλάει το Word   γράφει το in.gr...

Τι να πεις;

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...