Jump to content

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2010!


Recommended Posts

Το AutoExec.Gr και όλοι οι moderators εύχονται σε όλα τα μέλη Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2010 (και για να χρησιμοποιήσω μια παλιότερη ατάκα, "το έτος εννοούμε και όχι τον Exchange Server", γιατί κάποιοι είναι "κολλημένοι" εδώ μέσα). Σας ευχόμαστε πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας.

Αν θελήσουμε να αναφέρουμε κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να παραλείψουμε τα Community events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που πλέον έχουν οργανωθεί και διεξάγονται τακτικά. Τον Ιανουάριο έχουμε στα χέρια μας την beta του Windows Server 2008 R2 και την δοκιμάζουμε, ενώ έχουμε επίσης και την Beta 1 των Windows 7.

Τον Μάρτιο συμμετέχουμε με τον Hyper-Vangeli στο MVP Summit που διεξάγεται στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond, όπου έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με τα product groups, τους ανθρώπους που έχουν φτιάξει τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε εμείς καθημερινά.

Τον Απρίλιο ανακοινώνεται ο νέος Windows Foundation Server για μικρές εταιρίες, ενώ έχουμε στα χέρια μας και την Beta του Exchange Server 2010.

Τον Μάιο έχουμε μετά από πολύ καιρό το επίσημο event της Microsoft Hellas στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητές κάποιους από τους moderators του AutoExec.Gr και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με θέμα τα Windows 7 και το Virtualisation.

Τον Ιούνιο διεξάγεται επίσης για πρώτη φορά και το MCT Virtual Summit, το οποίο παρακολουθούμε από τις οθόνες των υπολογιστών μας, με τιμή συμμετοχής μόνο 35 δολλάρια, δίνοντας την δυνατότητα να δούμε όλα τα νέα επίσημα τεχνικά σεμινάρια για τα νέα προϊόντα.

Ο Αύγουστος είναι μήνας ταραχών, καθώς χακεύεται το Apache.Org και βγαίνει επιτέλους η RTM των Windows 7. Ένα νέο επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο Microsoft ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, το SystemPlus, το μοναδικό στην Ελλάδα που διευθύνεται από έλληνα MVP, μετατρέποντας το κάθε επίσημο τεχνικό σεμινάριο σε πραγματικό event με πολύ υλικό εκτός βιβλίου (το πλεονέκτημα του να μιλάς με τα product groups), ενώ εκτός από εκπαίδευση προσφέρει και υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης εταιρικών υποδομών πάνω σε τεχνολογίες Microsoft, ως Microsoft Gold Certified Partner.

Τον Οκτώβριο έχουμε και άλλο Microsoft event στη Θεσσαλονίκη, ένα Roadshow με αντικείμενο όλα τα νέα προϊόντα που μόλις έχουν βγει ή αναμένονται.

Ο Νοέμβριος είναι ακόμα ένας μήνας με γεγονότα, αφού συμμετέχουμε στην Microsoft TechEd EMEA στο Βερολίνο, αλλά και στο δικό μας IT PRO Connections 2009, στο οποίο μας τίμησαν οι επαγγελματίες της πληροφορικής με την συμμετοχή τους, όσοι το χάσατε θα έπρεπε να ντρέπεστε, ειδικά όσοι είσασταν μόνο κάποιες στάσεις metro μακριά...

Δεν έχουμε προλάβει καλά καλά να συνέλθουμε και έρχεται το επίσημο Launch των Windows 7 στην Ελλάδα, με επίσημο ομιλητή τον φίλο μου Mark Minasi, συγγραφέα των βιβλίων για Windows NT 3.51 που διαβάζαμε κάποιοι όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν από καμμιά 12αριά χρόνια... Μεγαλειώδες event με τους moderators και MVPs να ζωγραφίζουν πάνω και κάτω από το stage....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!    

 

Link to comment
Share on other sites

Καλή Χρονιά σε εσας κ.Σπανουγάκη, σε όλους τους Moderators του autoexec και σε όλους τους Ελληνες IT και μη.

 

Το 2010 να είναι μια γεμάτη χρονιά (ακόμα περισσότερο από το 2009), παραγωγική, με ακόμα ένα IT Pro Connections (στα ίδια ή και ακόμα υψηλότερα επίπεδα οργάνωσης και ενημέρωσης) και πάνω από όλα με υγεία και σύνεση.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά σε όλους! Με πολύ υγεία και ευτυχία.

Η απίστευτη αύξηση των μελών του autoexec.gr το 2009 μας έφερε νέες υποχρεώσεις αλλά θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Για αρχή, παρακολουθείτε το site για την ημερομηνία της κοπής της πίτας μας. Stay tuned... 

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά και απο μένα. Εύχομαι ότι καλύτερο για όλους.

Για το νέο έτος, υποσχόμαστε να ξεκινήσουμε ακομα πιο δυναμικά με πιο τακτικά events.

Σας περιμένουμε όλους και στο φετινό μας ταξίδι.

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά σε όλους πάνω από όλα με υγεία αλλά και ευχές για επιτυχίες.

 

Περιμένουμε να συνέχεια στα πολύ δυνατά event του autoexec.gr... ειδικά για θεσσαλονίκη.

 

Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι ΚΑΚΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, το 2010 να φέρει ότι καλύτερο για όλους μας και στην κοινότητα.

 

Το φετινό μας ταξίδι να είναι πιο δημιουργικό με πολλές ανατροπές.

 

Καλή Χρονιά……………..

 

Link to comment
Share on other sites

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου ότι καλύτερο για το 2010, σε όλα τα επίπεδα για όλο τον κόσμο.

Ειδικά τώρα για την κοινότητα, η οποία πλέον έχει θέσει τον πύχη ΠΟΛΥ ψηλά, μετά την πορεία του 2009, μακάρι να μπορέσει (που θα μπορέσει, γιατί υπάρχουν άνθρωποι με ΠΟΛΛΗ διάθεση ...) να τον ανεβάσει ακόμα ψηλότερα το 2010!

Καλή χρονιά, προπάντων με υγεία!

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Με υγεία, ευτυχία και γαλήνη για όλους μας.

 

Με μπόλικη δημιουργικότητα και ακόμα περισσότερη γνώση!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους.

Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη Υγεία, Χαρές, Επιτυχίες, Ειρήνη και Αγάπη για τον κόσμο.

Η κοινότητα θα παρέχει πλουσιοπάροχα την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και τα events που θα ζήλευαν αρκετές πολυεθνικές να είναι πάλι "δυνατά" και αρκετά

Και τέλος ας ευχηθούμε στον κόσμο της πληροφορικής καλά migrations .....

Link to comment
Share on other sites

Καλή Χρονιά Σε όλους τους συναδέλφους και μή....

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά με υγεία πάνω απ όλα, και το 2010 να έιναι μια νέα αρχή για το Ελληνικό IT...

Αντε να κόψουμε την πίτα...να βρεθούμε όλοι απο κοντά, να ανταλάξουμε ευχές..και Physical! [:)]

Καλή μας Χρονιά

V

 

Link to comment
Share on other sites

Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο πάμπλουτοι να 'στε στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Χρόνια Πολλά και από εμένα και καλή Χρονιά σε όλους!!![:)]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...