Jump to content

Νέοι MVP στην Ελλάδα!


atsouch
 Share

Recommended Posts

Μπορεί να χάσαμε πρόσφατα έναν MVP (που απλά μας τον απορόφησε η Microsoft οπότε δεν τον χάνουμε από την κοινότητα...) αλλά, εκτός από την επιβράβευση για δεύτερη συνεχή χρονιά του hyper-vangelis, ήρθε και η βράβευση του Αντώνη Χατζηπαυλή με τον τίτλο του Microsoft Most Valuable Professional στον SQL Server για το 2010 για την προσφορά του στις ελληνικές και ξένες τεχνικές κοινότητες με τις γνώσεις και την πείρα του.

Παράλληλα βραβεύθηκε με τον ίδιο τίτλο για ASP.NET ο φίλος από το dotnetzone.gr, Νικόλαος Καντζέλης. Ξέρω, είναι developer αλλά τώρα είναι και MVP!

Καλώς ήρθατε Αντώνη και Νίκο!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς σας βρήκα!. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι στο club αυτό. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά μετά από μια δύσκολη χρονιά (2009), ο τίτλος αυτός ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να με ανεβάσει.

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω όλους σας για την βοήθεια και τις συμβουλές που μου δώσατε και ειδικά τον Νάσο και την Μάρθα. Ειδικά του Νάσου που του έφαγα τα σωθηκά με τις ερωτήσεις μου σχετικά με την συμπλήρωση της αίτησης.

 

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Link to comment
Share on other sites

Και φυσικά ο αρχαιότερος (ίσα με την ακρόπολη) MVP Ανδρέας (zookeeper) Τσούχλαρης είναι MVP για άλλη μία φορά ! Το νέο έτος έφερε την τιμητική διάκριση για 3 IT Pros.

Μπράβο και στον παπού. (Αν και νομίζω ότι αυτόν τον κάνουν τιμής ένεκεν πια ...)

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Antonio δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό.Συγχαρητήρια πάντα τέτοια.Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το 2010 σε αντίθεση με το 2009. :-))

 

Δημήτρης Χριστόπουλος.

Link to comment
Share on other sites

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο, καθώς έχω συναντήσει και MVP 17 ετών. Οι γονείς της ήταν επίσης MVP βέβαια οπότε υποθέτω αντί για παραμύθια της απαγγέλανε το Windows Deployment Guide [:P]

Από εκεί και πέρα τα κριτήρια είναι κάπως ασαφή. Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει τα μέλη της κοινόητας που συνεισφέρουν σε ένα τομέα και να τα φέρει σε επαφή με τα product groups. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βοηθάνε την κοινότητα (μέσω του Autoexec καλή ώρα), ότι είναι γνωστοί συγγραφείς ή ότι βοηθάνε το κάθε product group απευθείας.  

Η τελική επιλογή σε κάθε κατηγορία γίνεται από το κάθε product group οπότε τα κριτήρια είναι ασαφή. Γενικά η συνεισφορά στην κοινότητα και οι τεχνικές γνώσεις μετράνε, αλλά όχι πάντα. Μετράνε επίσης οι γνωριμίες με το product group - αν είσαι κάθε μήνα στο Redmond για να συζητήσεις π.χ. με τον Scott Guthrie σχετικά με ASP.NET, ε, θα σε κάνουν και MVP. Έχω συναντήσει και άτομα τα οποία ήταν μοναδικές περιπτώσεις, όπως ένας Architect MVP , δημόσιος υπάλληλος από την Ταϊλάνδη, ο οποίος συμμετείχε στο Architecture Commitee του ΟΗΕ με δικά του έξοδα, χωρίς καμμία υποστήριξη από την υπηρεσία του.

Από την άλλη, έχω γνωρίσει και άτομα τα οποία έγιναν MVP επειδή ήταν οι μόνοι που ασχολούνταν σε ένα συγκεκριμένο τομέα στη χώρα τους ...

Link to comment
Share on other sites

Παλιότερα υπήρχαν και 16χρονοι (με expertise στο xbox φυσικά) αλλά απ'ότι ξέρω υπάρχει πλέον το όριο των 18 λόγω νομικών ζητημάτων.

Για οποιαδήποτε πληροροφία σχετικά με το MVP Program μπορείς να διαβάσεις στο mvp.support.microsoft.com και στο http://blogs.msdn.com/mvpawardprogram/. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι δεν κάνεις κάτι συγκεκριμένο (όπως περίπου είπε ο Παναγιώτης). Είσαι απλά ο εαυτός σου στις τεχνικές κοινότητες και αν μετά από κάποια χρόνια παρουσίας έχεις αυτό το κάτι που ψάχνουν από τη Microsoft τότε κάποιος θα σε προσεγγίσει για τα περαιτέρω. Όσοι προσπάθησαν να γίνουν MVPs κάνοντας συγκεκριμένα πράγματα και πιέζοντας καταστάσεις απλά περιμένουν...  Μια ακόμη λεπτομέρεια είναι ότι το MVP Program ανήκει στα Support Services της Microsoft. Δεν έχει να κάνει με marketing ή οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συγχαρητήρια σε όλους τους παλιούς και νέους MVP !!! [Y]

 

[:D] Γέλασα πολύ με αυτό :Οι γονείς της ήταν επίσης MVP βέβαια οπότε υποθέτω αντί για παραμύθια της απαγγέλανε το Windows Deployment Guide

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...