Jump to content

19ο AutoExec.Gr Community Event στη Θεσσαλονίκη και Κοπή Πίτας


Recommended Posts

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 19ο AutoExec.Gr Community Event στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Les Lazaristes, Κολοκοτρώνη 16, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών, τηλ. 2310 647400.

Δείτε που ακριβώς βρίσκεται το ξενοδοχείο εδώ.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010, στις 18:30. 

Όπως κάθε φορά θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του AutoExec.Gr. Θα ακολουθήσει η Κοπή της Πίτας του παραρτήματος Β. Ελλάδας της κοινότητας με δώρο για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί !!

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

Hyper-V Live Migration Demo on Windows Server 2008 R2, Χρήστος Σπανουγάκης MCT, MVP Directory Services, Γιώργος Σίμος MCSE, MVP System Center, Γιώργος Ανδρίτσος 

Για πρώτη φορά στην Β. Ελλάδα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε live το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό του Hyper-V στον Windows Server 2008 R2, το Live Migration, όπου θα παρακολουθήσετε πως οι εικονικές μηχανές μετακινούνται μεταξύ των Hyper-V Servers με κυριολεκτικά μηδενικό downtime. 

Μετά από σχετική συνεννόηση η εταιρία Domotel μας παρέχει 20% έκπτωση στους τρεις ιδιαίτερους χώρους της στη Μονή Λαζαριστών, εκεί υπάρχει το Ουζερί «21», το Ιταλικό εστιατόριο «Mare e Mondi» και το Bar.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει σύναξη στο Ουζερί για φαγητό και καλή συζήτηση, παρακαλούμε θερμά να παρευρεθείτε καθώς αυτό ευνοεί τη μηνιαία παροχή του χώρου από την εταιρία Domotel.

Η συμμετοχή στην συνάντηση είναι δωρεάν. 

FAQ

Χρειάζεται προεγγραφή; Όχι  

Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν

Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr;  Όχι, αλλά προτείνεται

Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2  ώρες

Μαθαίνετε τα events μας και από την παρουσία μας στο FaceBook

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα από τον Βόλο μάλλον δεν θα μπορέσει να βρεθεί κοντά σας στο πρώτο event του 2010 λόγω των Τεμπών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Θα γίνει μια συζήτηση και θα τα ξαναπούμε………………

 

Κρατήστε μας ένα κομμάτι από την πίτα !!!!!!!!

Αν το φλουρί είναι σε κάποιο δικό μας μην μας το πείτε και έχουμε διπλή πίκρα

 

Link to comment
Share on other sites

Σαν να το ήξερα. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγο δουλειάς. Ίσως να περάσω πιο αργά αν τελειώσω και σας πετύχω στην ταβέρνα. Αν όχι..καλά να περάσετε παιδιά!!

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...