Jump to content

εφαρμογή WebEx


vassilis
 Share

Recommended Posts

καλημέρα,

 

γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για να θέσει σε λειτουργία την εφαρμογή αυτή στη δουλειά του? Είναι συνδρομητική υπηρεσία ή μιά σουίτα εφαρμογών με άδειες χρήσης ? Για την ώρα έχω βρει μόνο εμπορικές πληροφορίες για το τι παρέχει στο χρήστη. Τελικά έχει κάποα πρακτική σημασία ή απλά είναι ένα πακέτο που μπορείς να το βρεις και από άλλους κατασκευαστές?

 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

Η εφαρμογή Webex είναι μιά συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει, μεταξύ άλλων να κάνεις τηλεδιασκέψεις. Περιλαμβάνει τέσσερις μορφές λειτουργίας, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διεξαγωγή συναντήσεων meeting center, για τηλεκπαίδευση, για διεξαγωγή εκδηλώσεων και για απομακρυσμένη υποστήριξη.

 

Κατά την γνώμη μου είναι έαν πολύ χρήσιμο εργαλείο που βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα κόστη ταξιδίων κ.λ.π. ενώ τα στελέχη τους μπορούν να κάνουν συναντήσεις από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και με πληθώρα συσκευών εκτός του PC.

 

Την συνδρομητική υπηρεσία της αγοράζεις από την webex, ή από κάποιον partner.

 

Αντίστοιχες υπηρεσίες αλλά και προιόντα μπορείς να βρεις και από άλλους κατασκευαστές.

 

Βαγγέλης Κάππας

http://informatics.inline.gr

Link to comment
Share on other sites

Ιδιο functionality παρέχει και ο Office Communications Server (OCS) 2007 μεταξύ πάρα πολλών άλλων λειτουργιών που έχει. Μπορεί να δωθεί ως  hosted υπηρεσία απο πολλούς παρόχους και φυσικά μπορεί να στηθεί και στις εγκαταστάσεις της εταιρίας τπυ το θέλει.

Για τον OCS, έχουμε αναφερθεί εκτενέστατα εδω αλλά και με αναλυτικές οδηγίες για το πως στήνεται στο blog του...τσομπάνη gvarakis.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...