Jump to content

SONY VAIO VGN-NR21S


Alterego
 Share

Recommended Posts

Καλησπερα σας.

Εχω ενα λαπτοπ SONY VAIO VGN-NR21S.Κανει εκκινηση και δεν μπορει να ανοιξει να μπει μεσα στα windows.Μου βγαζει το startup Repair.Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να ξεκινησει.,μου αναφερει οτι μπορει ενα προγραμμα που μπηκε στον υπολογιστη δεν το αφηνει να ανοιξει.Δεν μου βισκει λυσεις..Γενικα δεν μπαινει μεσα στα windows.

Μηπως καποιος να με βοηθησει;

 

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να ξεκινησεις με το dvd των windows(vista εχεις;) και να κανεις επιδιορθωση γυρνωντας σε καποιο προηγουμενο restore point(εαν υπαρχει) το οποιο μπορει να φερει ως αποτελεσμα την διαγραφη του προγραμματος που αποτρεπει την εκκινηση.Αν μπορεις δωσε περισσοτερες λεπτομερεις οσον αφορα το σφαλμα που σου βγαζει.Τι αλλαξε απο την τελευταια φορα που ανοιξε ο υπολογιστης;Θυμασαι;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Θα βοηθούσε πολύ αν ενημέρωνες για Λειτουργικό Σύστημα (XP Vista Windows 7 κλπ).

Επίσης προσπάθησε να θυμηθείς τι συνέβη πριν το τελευταίο κλείσιμο του ΗΥ. Δηλαδή αν εγκαταστήθηκε κάποια εφαρμογή , ένα service pack ένα ..χμμμ.. "crack", Virus update, ή  μήπως σε ενημέρωσε "κάποιος φίλος που ξέρει απ'αυτά" να βάλεις ή να βγάλεις ή να αλλάξεις κάποιο κομμάτι των windows.

Επίσης μέχρι να το "φτιάξουμε" , εδώ ή αλλού, επιχείρησε να βάλεις το  CD των Vista / Win 7 (που απ οτι μαντευω εχει ερθει  με το λαπτοπ) και να επιλέξεις όμως να εκκινήσεις εκ νέου τον ΗΥ από το boot menu που  εχει το Βαιο χρησιμοποιώντας τον δισκο και οχι το cd. Αν σου εκκινήσει και δεις windows και desktop μαλλον έχει χαλάσει ο boot loader οπότε να δούμε πως θα το φτιάξουμε από εκεί.

Καλή επιτυχία.

 

Link to comment
Share on other sites

Μόλις ανοίξει επέλεξε F8 και στη συνέχεια last known good configuration. Αν δεν ανοίξει δοκίμασε να μπείς σε safe mode.

Προφανώς αν δεν ανοίγει ούτε έτσι, θέλουμε πληροφορίες για το λειτουργικό.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...