Jump to content

21ο AutoExec.Gr Community Event στη Θεσσαλονίκη με άρωμα Αθήνας.


Recommended Posts

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 21ο AutoExec.Gr Community Event στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Les Lazaristes, Κολοκοτρώνη 16, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών, τηλ. 2310 647400.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010, στις 18:30. 

Όπως κάθε φορά θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του AutoExec.Gr, με μια μικρή διαφορά. Σε αυτό το event όλοι οι …νότιοι moderators του autoexec θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη να γνωριστούν με την εκεί δυναμική κοινότητα. Τσούχλαρης, Καψαλάκης, Κλαδάκης πάνε βόρεια ! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

  • Direct Access deep dive. Το τέλος του VPN? Hyper-Vangelis Καψαλάκης Virtualization MVP. Υποβολέας Θανάσης Κλαδάκης axc moderator.

  • Windows Phone 7 series sneak peak.Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν τα φρούτα στον μανάβη?  Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ο Zookeeper και ιδρυτής του autoexec.gr Ανδρέας Τσούχλαρης, mobile devices MVP.

Μετά από σχετική συνεννόηση η εταιρία Domotel μας παρέχει 20% έκπτωση στους τρεις ιδιαίτερους χώρους της στη Μονή Λαζαριστών, εκεί υπάρχει το Ουζερί «21», το Ιταλικό εστιατόριο «Mare e Mondi» και το Bar.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει σύναξη στο Ουζερί για φαγητό και καλή συζήτηση, όποιος δεν έρθει θα το μετανιώσει πικρά...

Δείτε που ακριβώς βρίσκεται το ξενοδοχείο εδώ.

Η συμμετοχή στην συνάντηση είναι δωρεάν. 

FAQ

    1. Χρειάζεται προεγγραφή; Όχι  

    2. Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν

    3. Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr;  Όχι, αλλά προτείνεται

    4. Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2,5  ώρες

Μαθαίνετε τα events μας και από την παρουσία μας στο FaceBook

 

 

Link to comment
Share on other sites

τώρα που έχω φύγει γίνονται τα καλά?

Θα είμαι Καρπενήσι αυτή την ημερομηνία, αλλά έτσι και σκάσω μύτη εκεί, να ξέρετε ότι το έκανα μόνο για εσάς και του φίλους από τα Βόρεια.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ήρθαν.

Χαρά μας που σας είδαμε.

Περάσαμε καταπληκτικά, ευχαριστούμε και προσωπικά τον Χάρη Κοκκίνη και το ξενοδοχείο Les Lazaristes για την άψογη φιλοξενία.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς σας ευχαριστούμε και τους τρεις σας για τις τόσο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις αλλά και για το lab που είμαι σίγουρη ότι χρειάστηκε αρκετό χρόνο και κόπο από τη μεριά σας για να ετοιμαστεί. Άξιζε τον κόπο όμως γιατί τελικά μας έδωσε ουσιαστικές κατευθύνσεις για το προϊόν, τη χρηστικότητά του, αλλά και το πως κάτι τέτοιο υλοποιείται στην πράξη.

Όσο για το Windows Phone 7 series.... ένα έχω να πω : τελικά έρχεται η ώρα που "δυστυχώς" θα μπορούμε να δουλεύουμε εν κινήσει 24 * 7 * 365..... (μα έπρεπε να βάλουν και Sharepoint connectivity???) [:@]

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και σε όσους δεν ήρθαν, έχω να πω ότι πραγματικά ΕΧΑΣΑΝ!!!

Να είστε καλά και πάντα τέτοια!

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...