Jump to content

PHP Developer για συντήρηση ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου


Recommended Posts

Συνάδελφοι ο τίτλος τα λέει όλα. Εάν ενδιαφέρεται κανείς ή γνωρίζετε κάποιον που να μπορεί να ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα ή ας με καλέσει στο 6942666000.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ Θάνο. Θα το κάνω. Απλά μου έχει περάσει η ιδέα ότι μπορώ να βρω λύση για όλα τα προβλήματα στο autoexec. Θα το ξεπεράσω με λίγες διακοπές :)

 

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Είδον, ειδοποίησον, διέγραψον. Οι κανόνες του DotNetZone είναι σαφείς. Αγγελίες που δεν έχουν σχέση με .NET διαγράφονται. "Οι αγγελίες θα πρέπει να αφορούν θέσεις ή θέματα συναφή με την ανάπτυξη λογισμικού σε .NET τεχνολογίες." Τσάμπα τις έγραφε ο καημένος ο Ζαχαρίας κρυφά από τον Πολύξερο Τοθελωχθές? Καλό είναι να τους διαβάζουμε πριν παρεξηγηθεί ο Ζαχαρίας και αρχίσει πάλι τις ιστορίες.

Link to comment
Share on other sites

Αφενός μεν, απόλυτα λογικό. Οι κανόνες υπάρχουν, είναι σαφείς και πρέπει να τηρούνται. Από την άλλη όμως πρέπει να έχουμε την ευελιξία να τους αλλάζουμε έγκαιρα όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν. Έτσι λοιπόν (συνεχίζω να σκέφτομαι φωναχτά για να με ακούτε όλοι) ίσως αυτή την εποχή που η ανεργία εκτοξεύεται με ρυθμούς που συνιστούν κατάσταση πολέμου, ίσως σε οποιοδήποτε forum να είναι δόκιμο, το τμήμα με τις αγγελίες εργασίας να αποκτήσει μία ευελιξία. Όχι βέβαια να αρχίζουμε να βάζουμε αγγελίες για συμπαθείς καθαρίστριες (που και αυτό πλέον θα το διαπραγματευόμουνα), αλλά να δεχθούμε σε ένα forum για developers, αγγελία για developers, έστω και αν αυτή έχει ένα διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που διαπραγματευόμαστε.

Στην πράξη η μόνη παρενέργεια που βλέπω στο να μην εμφανιστεί η αγγελία είναι το να χαθεί η ευκαιρία για χιλιάδες επισκέπτες του website να δουν κάτι που θα τους έδινε μία ευκαιρία εργασίας. Και αν είναι έτσι τότε απλά κάναμε λάθος.

Κατά τα άλλα, πάντα σέβομαι τους κανόνες και πολύ περισσότερο όσους αγωνίζονται να τους τηρήσουν και αποσύρομαι εν ειρήνη (άσε που από ότι κατάλαβα ο Ζαχαρίας είναι ετοιμοπόλεμος και δεν με παίρνει για τέτοια [:D]).

 

Με συναδελφική αγάπη,

Γιάννης

 

Link to comment
Share on other sites

Μήπως το dotnetzone.gr πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά του και να χωρέσει και άλλες τεχνολογίες (σε κάποια σκοτεινή γωνιά); Εδώ η microsoft εμφανίζεται να χρηματοδοτεί projects σε πλατφόρμες που πριν θα ήταν αδιανόητο... Και η ανεργία χτυπά την πληροφορική αλύπητα - μην κολλάμε στους τίτλους.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...