Jump to content

Hyper-V Workshop που δεν πρέπει να χάσετε... με τέτοια τιμή...


Recommended Posts

hypervlogo.jpg

Τεχνική Εκπαίδευση Microsoft Hyper-V σε τιμή έκπληξη

 

Το Virtualization είναι ότι πιο hot υπάρχει αυτή την εποχή στις τεχνολογίες με τις οποίες ασχολούμαστε καθημερινά. Το SystemPlus, Microsoft Gold Certified Partner σε Virtualization Solutions, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα Workshop που θα σας μυήσει στην ονειρική τεχνολογία του Hyper-V, σε πραγματικά εξωφρενική τιμή συμμετοχής, ώστε να μην έχετε καμμιά δικαιολογία για να μην το παρακολουθήσετε....

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν το επίσημο σεμινάριο Microsoft με κωδικό 6422 και τίτλο "Implementing & Managing Windows Server 2008 R2 Hyper-V", διάρκειας 24 ωρών, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν όλες τις κρυφές πτυχές του Hyper-V χρησιμοποιώντας τον ατομικό τους Windows Server 2008 R2 που θα διαθέσουμε σε κάθε συμμετέχοντα για την διεξαγωγή του workshop. Θα ασχοληθούμε επίσης και με το super προιόν της σουίτας System Center, τον Virtual Machine Manager, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες αυτές τις τεχνολογίες σε περιβάλλον παραγωγής, αφού η εταιρία μας τις έχει υλοποιήσει και τις χρησιμοποιεί καθημερινά.

Επιπρόσθετα, θα έχετε την δυνατότητα να στήσετε από την αρχή ένα Failover Cluster και να δείτε πως δουλεύει η ονειρική τεχνολογία του Live Migration, θεματολογία που δεν καλύπτεται από την ύλη του επίσημου σεμιναρίου. Αφού το ξέρουμε εμείς πως γίνεται, γιατί να μην το μάθετε και εσείς;

Το σεμινάριο σας προετοιμάζει για την εξέταση και την απόκτηση του τίτλου Microsoft Technology Specialist: Hyper-V Configuring, την οποία έχετε την δυνατότητα να δώσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μετά από το Workshop. Για την εξέταση ισχύει και η προσφορά Second Shot, αν την δώσετε μέχρι τις 30/6/2010.

Ποιος είναι ο εκπαιδευτής? Είναι πιστοποιημένος να διδάσκει Virtualization και Hyper-V?
Δείτε και μόνοι σας...

 

Δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει παγίδα.....:

Όχι, το μόνο πρόβλημα είναι οι περιορισμένες θέσεις συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κινηθείτε γρήγορα για να μην απογοητευθείτε...<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Ημερομηνίες – ώρες διεξαγωγής:

Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων στη σελίδα http://www.systemplus.gr/windowsserver2008/

 

Τόπος Διεξαγωγής:

Στις εγκαταστάσεις του SystemPlus, Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Αλεξ. Σβώλου 27, Θεσσαλονίκη.

Τιμή συμμετοχής: 350 ευρώ, δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2310 266988 ή στο 801 300 3383 (αστική χρέωση πανελλαδικά).

 

sql2008smalllogo_thumb.jpg

Ανακοινώσαμε την διεξαγωγή επίσημων τεχνικών σεμιναρίων για τον SQL Server 2008 με τιμές στο πνεύμα της εποχής, εξωφρενικά χαμηλές.

Τα σεμινάρια που έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν (διότι θα ακολουθήσουν και άλλα) είναι τα σχετικά με SQL Server 2008 Analysis Services, Integration Services και Reporting Services, με αρκετά καλό περιέχόμενο.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τις τιμές στην σελίδα εδώ, αλλά δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο, διότι οι θέσεις εξαντλούνται πολύ σύντομα.

 


 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...