Jump to content

www.techdays.gr. Άλλο ένα βέλος στην φαρέτρα της τεχνικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης.


Recommended Posts

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, ένα νέο link έχει κάνει την εμφάνιση του στο αριστερό μέρος της σελίδας του autoexec.gr.

Πρόκειται για το www.techdays.gr. Ισως μάλιστα να το έχετε δει και σαν link για να κατεβάσετε κάποιες ομιλίες και παρουσιάσεις του autoexec.gr σε διάφορα posts.

Τι είναι λοιπόν αυτό το techdays.gr. Πρόκειται για ένα site που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει video και παρουσιάσεις από όσα πειρσσότερα ελληνικά τεχνικά events γίνεται ώστε να αποτελεί ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για όλους μας. Προφανώς αυτό γίνεται μόνο για τα events που θέλουν να μοιράσουν δημόσια το περιεχόμενο τους.

Το autoexec.gr έχει αρχίσει να συμμετέχει ανεβάζωντας περιεχόμενο από τα events Αθήνας και Θεσσαλονίκης αλλά και τα webcasts των bloggers του. Εκεί θα βρείτε επίσης video και παρουσιάσεις από άλλα forums it pros και developers, live meetings από events της MS Hellas κλπ. Όπως θα δείτε υπάρχουν αρκετοί ομιλητές από τους MVPs και τους bloggers μας.

Ρίξτε μια ματιά και αξιολογήστε-σχολιάστε το περιεχόμενο του. Αν νομίζετε ότι έχετε κάποιο video που αξίζει τον κόπο να ανέβει εκεί, στείλτε ένα pm στους moderators ώστε να βρούμε τρόπο να το ανεβάσουμε.

Ένα hint: Δυστυχώς εμφανίζει παράθυρο προβολής video ακόμη και εκεί που υπάρχει μόνο ppt. Οπότε να βλέπετε τον τίτλο και τα διαθέσιμα αρχεία κάθε ομιλίας στο άνω δεξί μέρος ώστε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει και video από την ομιλία.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα απο εμενα ενα μεγαλο MΠPABO για την μεγαλη προσπαθεια σας ωστε να βοηθησετε πολλους (οπως εμενα) σε διαφορα τεχνικα θεματα και το πιο σημαντικο; αφιλοκερδως.

 

Ευχαριστουμε. Keep up the good work!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μόνο που όσες φορές προσπάθησα να εγγραφώ με πέταγε έξω δηλώνοντας εσφαλμένη αναγραφή εικόνας επιβεβαίωσης (που εμφάνιζε 2 αριθμούς το πρόσημο + και ξανά 1-2 αριθμούς). Μήπως κάτι δέν πάει καλά με το συγκεκριμένο έλεγχο ?

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμαι πως έκανα την εγγραφή αλλά αυτό που αναφέρεις πιθανότατα πρέπει να κάνεις την πράξη και να πληκτρολογήσεις το αποτέλεσμα στο κουτί captcha.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...