Jump to content

Windows 7 Starter Desktop Picture


klag
 Share

Recommended Posts

Εχτές με πήρε ένας γνωστός τηλέφωνο, και μου λέει, ότι έχει Windows 7 και δεν μπορεί να βάλει μία φωτογραφία που ήθελε στο Desktop.
Από το τηλέφωνο λοιπόν του έλεγα , Δεξί κλικ,..., Πίνακας Ελέγχου κλπ.
ΔΕΝ μπορούσε να το βρει πουθενά. Ε έβγαλα και εγώ το συμπέρασμα ότι ήταν τυφλός και έτσι του είπα να το φέρει σήμερα να το κάνουμε.
αποδείχτηκε τελικά ότι Δεν ήταν τυφλός. Στα Windows 7 Starter Edition δεν μπορείς να βάλεις ότι Desktop θες παρά μόνο το πρεπιλεγμένο που έχει, αλλά κυκλοφορούν διάφορα προγραμματάκια στο Internet που σε αφήνουν να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Αν λοιπόν σας πάρει τηλέφωνο κάποιος γνωστός και σας πει τα παραπάνω, μην αρχίσετε να ψάχνετε αλλά κατεβάστε κάποιο προγραμματάκι από το Internet που θα σας αφήσει να κάνετε την δουλειά σας.
Το ξέρατε αυτό το χαρακτηρηστικό?

Link to comment
Share on other sites

ΘΕΪΚΟ! Καλά έκανες και μας το μετέφερες. Βλέπεις είναι από αυτές τις μαγικές στιγμές που μας προσφέρει άφθονες η πληροφορική, που ενώ έχεις ξεσκιστεί για να δημιουργήσεις το προφίλ του "ειδικού" στη δουλειά σου, έρχεται ένας πιτσιρικάς ένα πρωί και σου λέει "δεν μπαίνει η φωτό στο desktop" καλή ώρα. "Έλα βρε τώρα" του λες εσύ με το ύφος του γκουρού, "κάτι δεν κάνεις καλά". "Τέλος πάντων έλα και θα σου δείξω εγώ ο φωστήρας". Και έρχεταιιιιι. Και ιδρώνεις και ξαναϊδρώνεις αλλά φωτό στο desktop γιοκ. Χαχα. Άρπα τη, γκουρού λέει ο πιτσιρίκος και εσύ ξανά από την αρχή το χτίσιμο του επαγγελματικού προφίλ σου. Έτσι την είχα πατήσει χρόνια πριν με το username και password που δεν έχει επιλογή να αποθηκεύσεις στα Windows Home Edition. Στα Pro έχει ένα check box που σου δίνει τη δυνατότητα να το αποθηκεύσεις και να μην στο ξαναζητήσει. Έ, λοιπόν είχα υποστεί ανεπανάληπτη ήττα. Περαστικά μας.

 

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει εκτενής αναφορά για αυτό στο παρακάτω άρθρο

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7desktop/thread/417c4620-26b7-48fb-a77a-6666df8d4bc3

το background wallpaper μπορεις να το αλλάξεις απο Registry στο Key

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\

Key "Wallpaper" Type REG_SZ

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...