Jump to content

Τελικά το IT Pro Connections είναι θεσμός?


Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το post γιατί αναρωτιέμαι αν φέτος, εν μέσω κρίσης, θα πρέπει να γίνει το IT Pro Connections 2010. Ενα μεγάλο event που απαιτεί έξοδα και θυσίες απο όλους.

Θέλουμε να γίνει ? Θέλετε να γίνει?

Κι αν ναι μήπως να μετασχηματιστεί σε κάτι διαφορετικό?

Περιμένουμε την άποψη σας, είναι πολύτιμη για να πάρουμε την απόφαση.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά θα ήθελα πολύ να γίνει... και φυσικά ακόμα πιο πολύ θα ήθελα να είμαι πάλι μέρος της όλης προσπάθειας και να βοηθήσω όπως μπορω...

η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι γενικά δύσκολα οικονομικά...οπότε το όλο επιχείρημα αν με το καλό γίνει, θα πρέπει να γίνει με σφιχτή πολιτική και με μειωμένα τα κόστη όσο γίνεται...

 

πιστεύω ότι πρέπει να γίνει θεσμός...και αν το στηρίξουμε σε μία τέτοια δύσκολη εποχή, θα έχει βάση για να οικοδομηθεί αυτό σαν θεσμός...

 

συνεπώς το να μετασχηματιστεί σε κάτι διαφορετικό είναι αυτό που λέμε ευελιξία...

πάντως πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε να δείξουμε αρκετά και όμορφα πράγματα στον κόσμο...

 

με ή χωρίς ΠΑΓΟ... :P

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Θα συμφωνήσω με  τον Blackman, πραγματικά και εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει. Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά, αλλά αυτό δεν μπορεί να μας εμποδίσει στο να αποδώσουμε έργο όπως και όσο καλύτερα μπορούμε. Ακόμα και με «λίγα» πολλά μπορούν να γίνουν και να υλοποιηθούν. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα και με λιγότερα.. Άρα λέω ΝΑΙ στο IT Pro Connections.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει.
Αρκετά έξοδα ίσως να ήταν η αίθουσα ξενοδοχείου. Μήπως με κάποια γνωριμία άλλαζε αυτό το έξοδο?
Φαγητό δεν είναι απαραίτητο έτσι ώστε να παίσει λίγο ακόμη η τιμή.
Οθόνες κλπ, νομίζω ότι ένας καλός Projector θα έκανε τη δουλειά.
Τέλος χορηγίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν ίσως.
Αυτοί που ήρθαν πέρυσι, νομίζω ότι θα έρθουν πάλι, και ξέρουν για το τι είστε ικανοί να κάνετε. Το θέμα είναι να έρθει και άλλος κόσμος. όσο ποιο πολλοί τόσο πιο καλά.

Ψηφίζω λοιπόν να γίνει ΘΕΣΜΟΣ το IT PRO CONNECTIONS.... 

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Κάποιες περικοπές από εδώ και από εκεί ίσως μειώσουν πολύ το budget - τόσο όσο χρειάζεται για να αξίζει το ρίσκο φέτος. Για να δούμε.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα !

Έλπιζω να γίνει θέσμος και να βρείτε χορηγούς.

Κρίμα θα ήταν να σταματήσουν οι προσπάθειες σας

 

Εάν ενδιαφέρεστε για non-Microsoft παρουσιάσεις (Vmware,Citrix) επικοινωνήστε μαζί μου

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Όπως έχουμε συζητήσει, σαφώς και θεωρώ πως πρέπει να υπάρξει και φέτος IT Pro Connections! Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια, και πιστεύω πως το να γίνει φέτος ξανα, θα βοηθήσει ώστε να καθιερωθεί ως πραγματικός θεσμός. Θα πρέπει να γίνει, με τον απαραίτητο συμβιβασμό στο κόστος (ως προς το υπερ-θέαμα) ώστε να μπει και στη συνείδηση των "χορηγών" ως ένα ετήσιο event.

Αν και η φετινή απόπειρα θα είναι σαφέστατα η πιο δύσκολη (δυσκολότερη από περυσι ως προς τα οικονομικά) πιστεύω πως θα ανοίξει το δρόμο ώστε οι επόμενες να είναι πολύ πιο εύκολες!

Πάμε με φόρα και ΠΑΓΟ [H]

Link to comment
Share on other sites

Γειά και από εμένα,

 

Πιστεύω ότι η διοργάνωση θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο εκπαιδευτικό

ίδρυμα, ιδιωτικό ή δημόσιο, με λίγα (ή και καθόλου) χρήματα για τον χώρο. Μόνο ίσως ένα

υποτυπώδες catering.

Θα δω μήπως καταφέρουμε και γίνει στο Πανεπιστήμιο που δουλεύω (χώρος και υποδομές για τέτοιου είδους εκδηλώσεις υπάρχει). Θα ενημερώσω μόλις έχω απάντηση, αλλά Δημόσιο είναι, πρέπει να γίνουν Πρυτανικά κ.λπ. χρονοβόρες διαδικασίες.

 

Πείτε μου μόνο ένα time frame για το πότε θα γίνει, όσο πιο σαφές γίνεται.

 

Αν θέλετε και παρουσιάσεις για MacOS X (Server ή Client, σε συνδυασμό με Windows Servers ή όχι), πείτε μου.

 

Κώστας

 

Link to comment
Share on other sites

Έχω να δηλώσω ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο και ως εκ τούτου ΠΟΛΥΤΙΜΟ να έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις και να συμβουλευτείς την μικρή άλλα θαυματουργή Ελληνική IT creme de la creme και να νιώσεις α) ότι όλα αυτά που παρουσιάζονται είναι εφικτά και β) ότι υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο έχουν τη διάθεση, αλλά και τις γνώσεις για να τα υποστηρίξουν.

 

Η οικονομική κρίση δε νομίζω ότι θα έπρεπε να οδηγήσει σε second thoughts για το αν το event πρέπει να γίνει- γιατί πολύ απλά είναι MUST να ξαναγίνει. Και όσοι παρακολουθήσαμε το περσινό event, είμαι βέβαιη ότι θα φροντίσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, τουλάχιστον να αυξηθούν οι συμμετοχές.

 

Εν κατακλείδι:

NAI! Θέλουμε να γίνει το IT PRO Connections 2010

και

ΝΑΙ! Για μένα προσωπικά, που με έκανε να βγω επιτέλους από το τέλμα των... Wndows NT [;)] , είναι ΘΕΣΜΟΣ!

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω προσωπικά να γίνει virtual όπως πιθανόν να σχεδιάζεται σαν εναλλακτική λύση.

 

Θέλω να βρείτε χορηγούς για να γίνει μεγαλύτερο.

Δεν είναι το ξενοδοχείο το κόστος ούτε το catering και το ξέρετε.

Και χορηγοί υπάρχουν στο χώρο αρκετοί.

 

Και για χορηγούς μπορούμε όλοι να ψάξουμε από τώρα αν έχουμε τα οικονομικά στοιχεία που χρειάζονται.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε την διάθεση και την αγάπη πάνω απ’ όλα να  υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε (όπως μπορεί ο καθένας μας) το IT Pro Connection. Υπάρχει πολύ καλή θέληση και διάθεση απ’ όλους μας. Μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό και με λίγα χρήματα. Τα πάντα είναι θέμα θέλησης και καλής διάθεσης και όλα μπορούν να συμβούν. Όλοι μας, λίγο πολύ θα βοηθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για να γίνει το IT Pro Connection.

 

Υ.Γ «Νάσο μην το σκέπτεσαι, όλοι είμαστε μαζί σε αυτό»[;)]

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα

 

και εγω πιστευω με την σειρα μου οτι τετοιες εκδηλωσεις πρεπει να γινονται και κυριως να στηριζονται με καθε τροπο. Ειμαι καινουριος στο autoexec.gr και θα ηθελα να παρευρεθω σε ενα τετοιο event!!!!!! Θα στηριξω και εγω οσο μπορω μια τετοια προσπαθεια.

 

Link to comment
Share on other sites

N A I !

 

Αλλά να τα οργανώνουμε και άλλες μέρες (όχι μόνο Τετάρτη) γιατί με τις Τετάρτες από ότι φαίνεται έχω πάρει διαζυγιο .... χεχεχε

 

Ένα μεγάλο Ν Α Ι και από εμένα :)

 

Link to comment
Share on other sites

@filathlos: Πέρσι ένα άτομο δούλεψε full-time για περίπου δύο μήνες για να βρει χορηγούς από μια λίστα που είχε όλες τις εταιρείες που έχουν σχέση με πληροφορική στην Ελλάδα και με πολλές προσωπικές επαφές σε κάθε εταιρεία (φίλους, συνεργάτες ακόμη και συγγενείς). Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδατε στο event και τα χρήματα από τη μια εταιρεία πήγαν στην προσπάθεια να βρούμε άλλους χορηγούς.

Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη και σε κλίμα πιο ευχάριστο από το φετινό (η λίστα θα είναι σαφώς μικρότερη τώρα), οι ελληνικές εταιρείες δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία μιας επένδυσης (αστείας σε σχέση με άλλα κόστη προβολής) στον χώρο μας κατευθείαν στα άτομα που μπορεί να αποφασίζουν ή όχι αλλά σίγουρα στα άτομα που διαλέγουν τι θα πάρουν.

Αν μιλήσει κανείς με εταιρεία για χορηγία, θα πρέπει να τους εξηγήσει το κοινό που έρχεται στο IT Pro Connections, τις θέσεις και τις αρμοδιότητες που καλύπτει, για να γίνει κατανοητή η αξία της συμμετοχής. Διαφορετικά ούτε αυτοί θα πεισθούν ούτε εμείς θέλουμε κάποια εταιρεία που δεν κατάλαβε σε τι χώρο έρχεται να δείξει προϊόντα/υπηρεσίες και να μείνει παραπονούμενη.

IT Pro Connections 2010: Θα είμαστε όλοι εκεί!

Σύντομα θα έχουμε λεπτομέρειες για κάποια πράγματα που πρέπει να αρχίσουν να γίνονται.

Link to comment
Share on other sites

Το itproconnections ΠΡΕΠΕΙ να γίνει θεσμός !!!!

ΝΑΙ συμφωνώ και εγώ να γίνει και φέτος.

Η φετινή χρονιά είναι πραγματικά δύσκολη. Στην συζήτηση που έγινε μετά το τελευταίο event , αναφερθήκανε οι δυσκολίες , οι οποίες δεν είναι και λίγες. Κυρίως όμως οικονομικής φύσεως, γιατί θέληση υπάρχει.

Το θέμα είναι πως αν τελικά το συναποφασίσουμε θα πρέπει να οργανωθούμε και να τρέξουμε. Θέλει πολύ τρέξιμο και πάρα πολύ χρόνο.

Πιστεύω όμως οτι αξίζει και με το παραπάνω η προσπάθεια.

Για το time frame, θεωρώ οτι θα γίνει προς τα μέσα με τέλη Νοεμβρίου.

Να προλάβουμε να γυρίσουμε και απο το ΠΑΓΟμένο Βερολίνο που θα είναι το tech-ed

Εγώ ήδη έχω ξεκινήσει επαφές για χορηγίες, και για χώρο.

Νάσο ρίξε τον κύβο  [:D]

 

Link to comment
Share on other sites

με τη σειρα μου να πω κ εγω οτι πρεπει να γινει, αρκει καποιοι να μην βαλουν απο την τσεπη τους.

 κοινως να μην μπουν με τα τσαρουχια μεσα!

 

ΝΚ

Link to comment
Share on other sites

Αισθάνομαι αρχικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας σε αυτό το event, όπου όλοι όσοι συμμετείχατε πέρυσι θα διαπιστώσατε ότι ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που τελικά αυτό το event το κάνουν γιατί γουστάρουν. Μια μικρή ομάδα από παλαβούς που αναλαμβάνει να διοργανώσει κάτι με τρομερή δουλειά.

Οι ομιλίες που παρακολουθήσατε ήταν μόνο ένα μικρό κομμάτι της προετοιμασίας. Η περισσότερη δουλειά βρίσκεται στην διοργάνωση, η οποία ξεκινάει αρκετούς μήνες πριν.

Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις ώστε να μειώσουμε το συνολικό κόστος που απαιτείται, προσπαθώντας πάντα να κρατήσουμε το κόστος συμμετοχής χαμηλά, ώστε να μην είναι αποτρεπτικός παράγοντας, θέλουμε να έρθετε όλοι.

Τέλος όσοι δεν ήρθατε πέρυσι, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από εδώ: http://www.itproconnections.gr/photos.html

 

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε την διάθεση να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε (όπως μπορεί ο καθένας μας) το IT Pro Connection. Υπάρχει πολύ θέληση και διάθεση

Δάσκαλε εδω είμαστε , και σε προσωπικό αλλά και σε επίπεδο εταιρείας αν σε ενδιαφέρει για να βρούμε αν είναι εφικτό χορηγούς , τουλάχιστον σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Ήρθα εκ'μέρους του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου τις τελευταίες 2 φορές και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά χρήσιμο.

 

Εύχομαι να γίνει και φέτος!

 

Χαράλαμπος Νικολάου

BSc, MSc, RHCE

Systems Engineer

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός. Ήρθα εκ'μέρους του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου τις τελευταίες 2 φορές και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά χρήσιμο. Εύχομαι να γίνει και φέτος! Χαράλαμπος Νικολάου BSc, MSc, RHCE Systems Engineer Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Κύριε Νικολάου ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας !

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να γίνειθεσμός!! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ελληνικό και δεν έχει γίενι μέχρι τώρα κάτι. Η ελληνική κοινότητα θα πρέπει να δείξει ότι υπάρχει. Γιατί δε μιλάτε και με τους devs?

 

Επίσης έχω εμπειρία σε οργάνωση και μπορώ να βοηθήσω

 

Link to comment
Share on other sites

Το IT Pro Connections θα πρέπει να γίνει θεσμός. Πιστεύω ότι όλοι που συμμετείχαμε πέρυσι, παρακολουθούσαμε από κοντά τον κόπο των παιδιών που ανέλαβαν την διοργάνωση.

Θα πρέπει να βάλουμε όλοι ένα χεράκι ιδικά στις σημερινές εποχές, για να γίνει μια διοργάνωση που θα καθιερωθεί και θα γίνει θεσμός.

Θα πρέπει να έχει πολλή μεγάλη συμμετοχή και σε αυτό μπορούμε να συμβάλουμε όλοι .

 

Link to comment
Share on other sites

Αν και για να πούμε την αλήθεια με δύο διοργανώσεις θεσμός δεν γίνεσαι, από την άλλη μεριά και οι δυο ήταν επιτυχημένες και επομένως το IT Pro Connections μπορεί να γίνει θεσμός. Το αξίζουν όλοι. Και αυτοί από το autoexec τραβάνε το ζόρι της διοργάνωσης και οι υπόλοιποι που το χαιρόμαστε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αντέξει και στις δυσκολίες. Ας πάρουμε λοιπόν κατ΄αρχήν την απόφαση ότι ΝΑΙ το θέλουμε και στη συνέχεια ας προσπθήσουμε και άλλοι, τουλάχιστον με ιδέες για το πως θα τα καταφέρουμε, πχ οικονομικότερα. Προτείνω λοιπόν στον αγαπητό Θανάση που ξεκίνησε το post να διοργανώσει ένα δεύτερο post (ή μια συνάντηση καλύτερα) για να συζητηθούν και να προταθούν ιδέες, λύσεις, γνωριμίες κλπ που θα βοηθήσουν στο να τα καταφέρουμε τουλάχιστον για φέτος. Και τέλος πάντων, ας ενεργοποιηθούμε περισσότεροι στο θέμα (μηδέ εμού εξαιρουμένου). Όσο για μετασχηματισμό σε κάτι άλλο νομίζω ότι έρχεται δεύτερο.

Φιλικά, Δημήτρης Λυγερός

Link to comment
Share on other sites

Ο κύβος ερίφθη !

Θα κάνουμε και πάλι IT Pro Connections...2010.

Σύντομα θα βγεί ανακοίνωση για ανοιχτή συνάντηση, όπου μπορούν να έρθουν όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή.

Η μορφή και οι λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν σε όλους.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και τα καλά σας λόγια.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...