Jump to content

scom service level dashboard απορία


panos83
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Μια ερώτηση γρήγορη....Μπορώ να εγκαταστήσω sharepoint services και service level dashboard στον ίδιο server που έχω τον scom ή την sql.Kαι αν ναι σε ποιον απο τους 2 προτείνεται?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλό θα ήταν να το εγκαταστήσεις για αρχή στον ίδιο Server SCOM.. Υπάρχουν πολλά θέματα άν τον βάλεις σε άλλον, τα οποία  υπάρχει περίπτωση να τα συναντήσεις...

Πρέπει βέβαια όμως πρώτα να έχεις εγκατεστημένο το Data Warehouse και Reporting στο Database του SCOM R2. (ΠΡΟΣΟΧΗ στο Collation των Βάσεων... Αν δεν είναι οι προβλεπόμενες απλά ΔΕΝ θα εργάζετε σωστά ουτε το Reporting ουτε το OperationsManagerDW)

Πάρε μια γεύση

 SLD.jpg?psid=1

V

ΥΓ.Και εμένα πολύ μου αρέσει![H]

Link to comment
Share on other sites

Aρα λες και τα 2(sharepoint services-service level dashboard)να τα εγκαταστησω στον scom?Eχω κανει εγκατασταση reporting services και data warehouse ηδη οποτε ειμαι ενταξει πιστευω!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά τα λές..

Εγκατέστησε το WSS3 απο το advance settings, και επέλεξε το πρώτο tab που ΔΕΝ βάζει τον SQL, στη συνέχεια στο configuration δώσε τον SQL που έχεις ήδη για να φτιάξεις την βάση. Όταν τελιώσει κάνει Install το Service Level Dashboard 2, και κάνε import το management pack στον SCOM R2.

Στην συνέχεια πάς απο το Authoring στο Service Level Tracking κάνεις Create το Monitor που θές, μετά απο 1~2 sec ανοιξε το WSS και κάνε edit το page επέλεξε τo Service που έχεις φτιάξει και είσαι έτοιμος!

V

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...