Jump to content

Critical (Restore sharepoint services 3.0 db σε άλλο μηχάνημα)


Gigo
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση. "Είχα ένα Server", στον οποίο είχα εγκαταστήσει Sharepoint Services 3.0. Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι σήμερα που το pc "πέθανε". Για καλή μου τύχη τα αρχεία του SQL (mdf, ldf) τα είχα σε ξεχωριστό δίσκο. Τα έκανα copy - paste σε άλλο pc, και πήγα να κάνω attach την βάση του Sharepoint.m Όμως συνεχώς μου έβγαζε λάθος ότι ο SQL δεν είχε κλείσει σωστά. Ευτυχώς είχα ένα πρόσφατο back up (το οποίο κάνω τώρα restore).

 

Επειδή το Back up μου είναι δέκα ημερών πρίν, υπάρχει κάποιος τρόπος να "δω" τα αρχεία μου ?

 

Ευχαριστώ

 

Link to comment
Share on other sites

Τα δύο links είναι άσχετα με τα Sharepoint Services 3.0 . Τα εργαλεία και οι τεχνικές που υπήρχαν στο 2.0 δεν έχουν καμμία εφαρμογή στο 3.0 . Τα δύο προϊόντα είναι εντελώς διαφορετικά.

 

Το πρόβλημα που σου εμφανίζεται έχει να κάνει με τον SQL Server, όχι το Sharepoint. Θα πρέπει να διορθώσεις το πρόβλημα αυτό για να μπορέσεις να δεις τη βάση σου και να τη συνδέσεις με τα WSS.

 

Θα πρέπει να μας δώσεις το ακριβές μήνυμα λάθους για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καθώς και σε τί status βρίσκεται η database.

Αν η βάση έχει εμφανιστεί τουλάχιστον ως suspect δοκίμασε να κάνεις ένα DBCC CHECKDB. Το πως θα προχωρήσεις πάντως εξαρτάται από το τί πρόβλημα υπάρχει.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...