Jump to content

Exchange 2007 Active Directory Display Name and Global Address List


lekanopedio
 Share

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος αλλάζοντας το Display Name από το Active Directory (πχ. από John Priovolos σε Dr.John Priovolos ) να μην επηρεάζει την GAL. To Find της GAL είναι με last name και αναζητώντας το παραπάνω name το βρίσκω μόνο εάν δώσω Dr. μπροστά.Υπάρχει άλλος τρόπος ο χρήστης να έχει τον τίτλο του στο Display Name, άρα να το βλέπουν οι παραλήπτες, χωρίς να επηρεάζεται η GAL. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή

Link to comment
Share on other sites

Ναι γίνετα αν και έχει μια μεγάλη διαδικασία:

 

 

Αφού αλλαξεις το όνομα του χρήστη απο το ADUC χωρίς να πατήσεις ΟΚ θα πάς στο Exchange Advanced Tab θα επιλέξεις το Custom Attributes Tab μετά το extensionAttribute2 και εκεί με edit θα προσθέσεις το : DoNotUpdateDisplayName.

 

Προσοχή: Η αλλαγή περνάει αμέσως εκτός απο του χρήστες που δουλεύουν σε cached exchange mode. Εκεί θα πρέπει να κάνεις refresh χειροκίνητα την GAL ή να περιμένεις 24 ώρες πυ είναι το default refresh time της GAL.

 

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο, καταρχάς σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Τη διαδικασία που περιγράφεις την δοκίμασα , το Display name το έκανα Dr Priovolos Giannis, έκανα edit στα attributes, αλλά οι παραλήπτες δεν βλέπουν Dr.Priovolos Giannis σαν Display name στο mail τους, αλλά Priovolos Giannis ακόμα και αν τρέξω manually to service της Gal. Δεν χρησιμοποιούμε cached mode. Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...